next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
20
mei
12:30 - 23:00
di
21
mei
15:30 - 23:00
wo
22
mei
15:30 - 23:00
do
23
mei
15:30 - 23:00
vr
24
mei
15:30 - 00:00
za
25
mei
09:30 - 00:00
zo
26
mei
09:30 - 23:00
Nieuws -
Hoe organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest?

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en jij bent gevraagd om een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren, wat nu? Wij helpen je graag!

Samen is veel gezelliger dan alleen

Leuk, zo’n vrijgezellenfeest, maar het is een flinke kluif om het te organiseren. Zoek dus een bondgenoot die je gaat helpen. Het is handig om samen met deze bondgenoot een brainstorm te organiseren, zodat iedereen enthousiast wordt van het feest. Nog een belangrijke tip voor een effectieve brainstorm: knopen doorhakken doe je met z’n tweeën of drieën, dus niet met de hele groep.

Maar wat gaan we doen?

Als je dan toch bij elkaar bent voor de brainstorm, bespreek dan ook meteen even wat de kosten mogen zijn van het vrijgezellenfeest. Er is niks vervelender dan gedoe over kosten achteraf. Met een poll kun je snel checken wat jouw vrijgezellige vrienden voor dit feestje over hebben. En dan nu de vraag: wat gaan we doen? Daarvoor ben je bij de Kartfabrique  natuurlijk aan het juiste adres. Actieve, gezellige en fanatieke activiteiten in combinatie met een diner en onbeperkt drankjes, er is genoeg mogelijk voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest met onze deals.

De laatste puntjes

Vergeet niet om je activiteit bij de Kartfabrique op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Als je ‘s avonds nog op stap gaat, maak het programma dan niet te lang en zorg ervoor dat er genoeg tijd is om te eten en te drinken tussendoor. Last but not least: vergeet niet een reminder te sturen een paar dagen voordat het feestje begint! En niet geheel onbelangrijk: veel plezier hebben natuurlijk.