next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
28
nov
15:30 - 23:00
di
29
nov
15:30 - 23:00
wo
30
nov
12:30 - 23:00
do
1
dec
15:30 - 23:00
vr
2
dec
15:30 - 23:59
za
3
dec
09:30 - 00:00
zo
4
dec
09:30 - 23:00

Vraag & Antwoord

Top 10

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique vind je Grand Café het Ketelhuis. Onze bezoekers zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere verfrissende drankjes, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor arrangementen inclusief eten en drinken of heb je vragen over onze menukaart? Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden van je reservering wijzigen? Wijzig je boeking via deze link! Liever dat wij dit voor je doen? We helpen je graag! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Indien je de reservering wil wijzigen, laat het ons zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we met je meekijken om je nieuwe reservering zo goed mogelijk in te plannen. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten:

 • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos aanpassen van de aantallen is altijd mogelijk.
 • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 24 uur van te voren kan het gastenaantal met maximaal 15% kosteloos worden gewijzigd. Indien het gastenaantal met meer dan 15% naar beneden zal worden bijgesteld, zullen deze bijbehorende kosten op de klant worden verhaald.
Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering annuleren? Annuleer je boeking via deze link! Liever dat wij dit voor je doen? We helpen je graag! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Indien je de reservering wil annuleren, laat het ons zo snel mogelijk weten. Voor het annuleren van de reservering gelden de volgende kosten:

 • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos annuleren is altijd mogelijk. Bij no-show (het niet opdagen bij een reservering) wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot zeven dagen van te voren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd. Binnen zeven dagen voor datum van de reservering wordt 100% in rekening gebracht.
Wat zijn de openingstijden van de Kartfabrique?

De Kartfabrique is dagelijks geopend. Hieronder vind je de standaard openingstijden. Deze kunnen afwijken tijdens schoolvakanties en feestdagen.

De actuele openingstijden vind je hier.

 • Maandag: 15.30 - 23.00 uur
 • Dinsdag: 15.30 - 23.00 uur
 • Woensdag: 12.30 - 23.00 uur
 • Donderdag: 15.30 - 23.00 uur
 • Vrijdag: 15.30 - 00.00 uur
 • Zaterdag: 09.30 - 00.00 uur
 • Zondag: 09.30 - 23.00 uur

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Wat is Prison Island?

Are you smart enough to escape? In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 39 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Hierdoor verschilt de speeltijd van 1 tot 5 minuten per cel. Snap je de hersenkrakers niet in één keer? Of vind je de juiste knop niet direct? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt. Ook hangt buiten elke cel een bordje met een tip of een hint!

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 5  personen. Elk team krijgt één sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ben jij klaar om het maximaal aantal punten te behalen en uit Prison Island te ontsnappen?

Prison Island is ideaal als teambuilding activiteit! Mede door de grote capaciteit is het spel geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. En je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

Durf jij het aan? Reserveer hier!

 

Wat zijn de diner mogelijkheden?

Bij de Kartfabrique is het mogelijk om te dineren. Kies voor een hoofdgerecht of een driegangenmenu! Belangrijk is om van tevoren te reserveren. Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Bekijk hier onze menukaart.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe lang duren de activiteiten?

Dit verschilt! Een heat karten duurt 10 minuten, een heat lasergamen 12 minuten en Prison Island is te boeken vanaf 1 uur speeltijd. Uitbreiding en combinaties zijn altijd mogelijk. De totale verblijfsduur is afhankelijk van de samenstelling van je reservering. Dit is weergegeven bij onze arrangementen die online te boeken zijn.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe reis ik met openbaar vervoer naar de Kartfabrique?

De Kartfabrique is goed te bereiken met het openbaar vervoer! De locatie is op slechts op 15 minuten loopafstand van station Maarssen en gemakkelijk te vinden. Op station Maarssen ga je naar de uitgang aan de kant van het Amsterdam Rijnkanaal. Loop in zuidelijke richting met het kanaal aan je linkerhand rechtdoor tot je een gebouw ziet met daarop een vliegtuig. Hier is de ingang van de Kartfabrique. 

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

360013816400
Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen 22 deelnemers tegelijk op de kartbaan. Vanaf 15 personen is het mogelijk om exclusief te reserveren. Je kan bijvoorbeeld een kartrace organiseren met een kwalificatie van 10 minuten en finale van 10 rondes. Heb je hier vragen over? Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Tijdens familie heats (de heats met kinderen onder de 14 jaar aanwezig) stellen wij de kartbaan beschikbaar voor 15 personen. Dit om de veiligheid van de kinderen beter te kunnen waarborgen.

Nog geen reservering geplaatst? Reserveer hier voor het karten!