next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
di
21
nov
15:45 - 22:45
wo
22
nov
12:30 - 22:45
do
23
nov
15:45 - 22:45
vr
24
nov
15:45 - 23:45

Vraag & Antwoord

Top 10

Hoe lang moet ik van tevoren aanwezig zijn?

Je dient een half uur voor aanvang van je activiteit in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens op de bevestiging. 

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te plaatsen voor onze activiteiten karten, lasergamen en Prison Island. Reserveren kan online of neem contact op middels 030 – 240 40 40.

Ik ben mijn boekingsnummer kwijt. Wat kan ik doen?

In de bevestigingsmail van je reservering staat het boekingsnummer. Het boekingsnummer bestaat uit zes letters. Mocht je deze mail kwijt zijn, kun je contact met ons opnemen via de chat, de mail of de telefoon. Wij zoeken het boekingsnummer van je reservering graag voor je op!

Wat is de minimum leeftijd om aan de activiteiten deel te nemen?

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd. Alle kinderen vanaf 1.35 meter mogen deelnemen aan activiteiten bij de Kartfabrique.

Indien bezoekers jonger zijn dan 14 jaar, is de aanwezigheid van iemand van 18 jaar of ouder verplicht.

Wil je samen met je kinderen een activiteit doen? Reserveer dan op basis van de leeftijd van de jongste deelnemer. Dit geldt voor alle activiteiten bij de Kartfabrique.
Vanaf 14 jaar mogen de deelnemers in heats met volwassen personen karten en spelen.

Welke betaalmogelijkheden biedt de Kartfabrique?

Je reservering bij de Kartfabrique kan je middels verschillende betaalmogelijkheden voldoen. 
Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling al worden voldaan. Dit kan ook op een later moment middels de bevestiging.

Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard (geen American Express).
In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden betaald.

Betaling achteraf is niet mogelijk bij de Kartfabrique. Wil je de betaling toch middels een factuur voldoen? Het is mogelijk om een proforma factuur te ontvangen van 100%. Zodra de betaling is voldaan ontvang je altijd een betalingsbevestiging.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden wijzigen? Gebruik hiervoor de wijzigen knop in de bevestiging van je boeking.

Heb je vragen over het wijzigen van je boeking? Start een chatgesprek of bel 030 - 240 40 40.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Ben je verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot 48 uur van tevoren. Log in middels de website of bevestiging en geef je wijziging of verzoek tot annulering door. Heb je vragen omtrent het annuleren van je boeking? neem dan contact op middels 030 – 240 40 40.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

De Kartfabrique beschikt over een eigen parkeerterrein voor 450 auto's. Parkeren is gratis.

Hoe kan ik contact opnemen met de Kartfabrique?

De Kartfabrique is middels verschillende kanalen te bereiken. Wij streven ernaar om altijd binnen 8 uur een reactie te geven. 

Mail: info@kartfabrique.nl
Telefoonnummer: 030 - 240 40 40

Is Prison Island geschikt voor mindervaliden?

Prison Island is fysiek van aard. Hierdoor is het spel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Prison Island is te bereiken middels een groot trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.