next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
19
okt
10:30 - 22:00
di
20
okt
10:30 - 21:45
wo
21
okt
10:30 - 22:00
do
22
okt
10:30 - 23:00
vr
23
okt
10:30 - 00:00
za
24
okt
09:30 - 00:00
zo
25
okt
09:30 - 23:00

Vraag & Antwoord

Top 10

Hoe waarborgen jullie de veiligheid van jullie gasten?

Wij geven drie garanties namelijk:

  • 1,5-meter afstand tussen huishoudens;
  • Duidelijke instructies en informatie op verschillende momenten voor, tijdens en na je bezoek aan ons;
  • Wij zorgen voor extra hygiëne maatregelen.

Wil je meer weten over wat wij doen om de veiligheid van onze gast te waarborgen? Klik dan hier.

Hoe waarborgen jullie de 1,5-meter afstand in jullie pand?

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee dit mag niet. Er is een mogelijkheid om bij ons water te consumeren, maar verder is de horeca gesloten en mag je zelf geen eten en drinken meenemen.

Wat doen jullie allemaal aan extra hygiëne maatregelen?

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, we maken extra schoon, we hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan.

Is een mondkapje verplicht bij jullie?

Nee een mondkapje is bij ons voorlopig niet verplicht, maar we raden het zeker aan. Onze medewerkers dragen wel mondkapjes.

Met hoeveel personen mag ik reserveren?

Reserveringen worden gemaakt per 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Ben je met een grotere groep of heb je hier vragen over? Dan kijken wij naar een passende oplossing.

Zijn jullie medewerkers opgeleid om om te gaan met de nieuwe situatie?

Ja, al onze medewerkers hebben een verplichte training gekregen over hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving voordat zij weer aan het werk zijn gaan.

Mag ik reserveren als ik alleen maar een verkoudheid heb?

Nee, je mag enkel boeken als je in de afgelopen 24-uur klachtenvrij bent geweest.

Is er mogelijkheid om met cash te betalen bij jullie?

Er is een mogelijkheid om bij ons te betalen met cash. Liever niet, we hebben de voorkeur voor online betalingen of contactloos pinnen.

Wat doet de Kartfabrique om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Kartfabrique. Voorafgaand aan iedere activiteit is een uitgebreide (veiligheids)briefing. De activiteitenbegeleiders zorgen voor een voorspoedig verloop van de activiteiten. Tevens is er altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig.

Tijdens het karten krijgen alle deelnemers een racehelm, beschermende kleding, professionele begeleiding en onder de 18 jaar is het verplicht om met een nekbrace te karten.

Ben jij al enthousiast? Reserveer nu met deze link!