next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
17
sep
15:30 - 22:45
di
18
sep
15:30 - 22:45
wo
19
sep
12:30 - 22:45
do
20
sep
17:00 - 22:45
vr
21
sep
15:30 - 23:45
za
22
sep
09:30 - 23:45
zo
23
sep
09:30 - 22:00

Vraag & Antwoord

Top 10

Hoe lang moet ik van tevoren aanwezig zijn?

Je dient een half uur voor aanvang van de activiteit in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens in de boekingsbevestiging. 

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te plaatsen voor onze activiteiten karten, lasergamen en Prison Island. Reserveren kan online of neem contact op middels 030 – 240 40 40.

Ik ben mijn boekingscode kwijt. Wat kan ik doen?

In de bevestigingsmail van je reservering staat de boekingscode. De boekingscode bestaat uit zes letters. Mocht je deze mail kwijt zijn, kun je contact met ons opnemen via de chat, de mail of de telefoon. Wij zoeken de boekingscode van je reservering graag voor je op!

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden wijzigen? Gebruik hiervoor de wijzigen knop in de bevestiging van je boeking.

Indien je de reservering wenst te wijzigen, dien je de Kartfabrique hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je ontvangt van de Kartfabrique een nieuwe bevestiging van de reservering. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten;

  • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos aanpassen van de aantallen is altijd mogelijk.
  • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 24 uur van te voren kan het gastenaantal met maximaal 15% kosteloos worden gewijzigd. Indien het gastenaantal met meer dan 15% naar beneden zal worden bijgesteld, zullen deze bijbehorende kosten op de klant worden verhaald.
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Wanneer je hebt gereserveerd ontvang je altijd een bevestigingsmail.

Heb je geen mail ontvangen dan kan dit een aantal oorzaken hebben:

- De mail is in de spam terecht gekomen
- Het email adres is verkeerd genoteerd
- De bevestiging is per abuis niet door ons verzonden

Wij zoeken de reservering graag voor je op om de bevestiging alsnog te kunnen versturen. 

Wat is de minimum leeftijd om aan de activiteiten deel te nemen?

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd. Alle kinderen vanaf 1.35 meter mogen deelnemen aan activiteiten bij de Kartfabrique.

Indien bezoekers jonger zijn dan 14 jaar, is de aanwezigheid van iemand van 18 jaar of ouder verplicht.

Wil je samen met je kinderen een activiteit doen? Reserveer dan op basis van de leeftijd van de jongste deelnemer zodat je wordt ingedeeld in een familieheat. 

Vanaf 14 jaar mogen de deelnemers in heats met volwassen personen karten. 

Welke betaalmogelijkheden biedt de Kartfabrique?

Je reservering bij de Kartfabrique kan je middels verschillende betaalmogelijkheden voldoen. 
Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling al worden voldaan. Dit kan ook op een later moment via de bevestiging.
Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard (geen American Express).
In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden betaald.

Betaling achteraf is niet mogelijk bij de Kartfabrique. Wil je de betaling toch middels een factuur voldoen? Het is mogelijk om een proforma factuur te ontvangen van 100%. Zodra de betaling is voldaan ontvang je altijd een betalingsbevestiging.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een lunch bij de Kartfabrique? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.
Reserveren hiervoor is noodzakelijk.

Wat doet de Kartfabrique om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Kartfabrique. Voorafgaand aan iedere activiteit is een uitgebreide (veiligheids) briefing. De activiteiten begeleiders zorgen voor een voorspoedig verloop van de activiteiten. Tevens is er altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig.

Tijdens het karten krijgen alle deelnemers racehelmen, beschermende kleding, professionele begeleiding en onder de 18 jaar is het verplicht om met een nekbrace te karten.

 

Is de Kartfabrique toegankelijk voor mindervaliden?

De Kartfabrique is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas zijn de activiteiten Prison Island en lasergamen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers in verband met het trappenhuis.

Wel beschikt de Kartfabrique over een speciale kart voor mindervalide coureurs. Deze kart is uitgerust met volledige bediening op het stuur. Wil je hier gebruik van maken? Laat het ons weten!