next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
17
jan
09:30 - 23:00
di
18
jan
12:30 - 23:00
wo
19
jan
12:30 - 23:00
do
20
jan
12:30 - 23:00
vr
21
jan
15:00 - 23:59
za
22
jan
09:30 - 00:00
zo
23
jan
09:30 - 23:00

Vraag & Antwoord

Top 10

Moet ik een coronatoegangsbewijs hebben?

Op basis van de regels vanuit de Rijksoverheid is vanaf 25 september 2021 toegang tot de Kartfabrique alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

Deze laat je zien via de CoronaCheck-app. Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:
  • Vaccinatiebewijs: volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin.
  • Herstelbewijs: bewijs van een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor je bezoek aan de Kartfabrique.
Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden wijzigen? Wijzig je boeking via deze link!

Indien je de reservering wenst te wijzigen, dien je de Kartfabrique hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je ontvangt van de Kartfabrique een nieuwe bevestiging van de reservering. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten;

  • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos aanpassen van de aantallen is altijd mogelijk.
  • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 24 uur van te voren kan het gastenaantal met maximaal 15% kosteloos worden gewijzigd. Indien het gastenaantal met meer dan 15% naar beneden zal worden bijgesteld, zullen deze bijbehorende kosten op de klant worden verhaald.
Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. 
 

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Hoe lang duurt Prison Island?

Prison Island speel je minimaal 1 uur en is uit te breiden naar 1½ of 2 uur. We raden aan om minstens 1½ uur te spelen om zoveel mogelijk cellen te voltooien. Er is geen pauze tussendoor. 

Nog geen reservering? Reserveer direct via deze link!

Wat zijn de diner mogelijkheden?

Bij de Kartfabrique is het mogelijk om te dineren. Het is noodzakelijk om dit van tevoren te reserveren.
Bekijk hier onze menukaart.

Zijn jullie medewerkers opgeleid om om te gaan met de nieuwe situatie?

Ja, al onze medewerkers hebben een verplichte training gekregen over hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving voordat zij weer aan het werk zijn gegaan.

Hoe reis ik met openbaar vervoer naar de Kartfabrique?

De Kartfabrique is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De locatie is op slechts op 15 minuten loopafstand van station Maarssen en gemakkelijk te vinden. Op station Maarssen ga je naar de uitgang aan de Kanaalzijde. Loop in zuidelijke richting met het kanaal aan je linkerhand rechtdoor tot je een gebouw ziet met daarop een vliegtuig. Hier is de ingang van de Kartfabrique.

Op station Maarssen stoppen treinen ongeveer 4 keer per uur vanuit Amsterdam en Utrecht.

Via deze link kun je gelijk de reservering plaatsen!

Is er mogelijkheid om met cash te betalen bij jullie?

Er is een mogelijkheid om bij ons te betalen met cash. Liever niet, we hebben de voorkeur voor online betalingen of contactloos pinnen.

Rijden er ook andere deelnemers tijdens mijn heat?

In totaal kunnen 20 deelnemers tegelijk op de kartbaan. Vanaf 15 personen is het mogelijk om exclusief te reserveren. Reserveer bijvoorbeeld een kartrace met een kwalificatie van 10 minuten en finale van 10 rondes. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Tijdens familieheats stellen wij de kartbaan beschikbaar voor 14 personen. Dit om de veiligheid van de kinderen nog beter te kunnen waarborgen.

Reserveer hier voor het karten!