next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
20
mei
12:30 - 23:00
di
21
mei
15:30 - 23:00
wo
22
mei
15:30 - 23:00
do
23
mei
15:30 - 23:00
vr
24
mei
15:30 - 00:00
za
25
mei
09:30 - 00:00
zo
26
mei
09:30 - 23:00

Vraag & Antwoord

Top 10

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique vind je Grand Café het Ketelhuis. Onze bezoekers zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere verfrissende drankjes, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor arrangementen inclusief eten en drinken of heb je vragen over onze menukaart? Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden van je reservering wijzigen? Wijzig je boeking via deze link! Liever dat wij dit voor je doen? We helpen je graag! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Indien je de reservering wil wijzigen, laat het ons zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we met je meekijken om je nieuwe reservering zo goed mogelijk in te plannen. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten:

 • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos aanpassen van de aantallen is mogelijk tot 24 uur van te voren.
 • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 14 dagen van tevoren kan het arrangement geheel kosteloos worden gewijzigd. Vanaf 14 dagen van tevoren tot 72 uur van te voren kan het gastenaantal met maximaal 15% kosteloos worden gewijzigd. Indien het gastenaantal met meer dan 15% naar beneden zal worden bijgesteld, zullen deze bijbehorende kosten op de klant worden verhaald. Op de dag zelf wijzigen, is niet mogelijk.
Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering annuleren? Annuleer je boeking via deze link! Liever dat wij dit voor je doen? We helpen je graag! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Indien je de reservering wil annuleren, laat het ons zo snel mogelijk weten. Voor het annuleren van de reservering gelden de volgende kosten:

 • Voor groepen tot 20 personen geldt; tot 24 uur van te voren kosteloos. Binnen 24 uur en bij no-show (het niet opdagen bij een reservering) wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 14 dagen van te voren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd. Binnen zeven dagen voor datum van de reservering wordt 100% in rekening gebracht.
 • Indien een exclusieve ruimte of activiteit is bevestigd en wordt geannuleerd zal 100% locatiehuur worden doorberekend.
Wat zijn de openingstijden van de Kartfabrique?

De Kartfabrique is dagelijks geopend. Hieronder vind je de standaard openingstijden. Deze kunnen afwijken tijdens schoolvakanties en feestdagen.

De actuele openingstijden vind je hier.

 • Maandag: 15:30 - 23:00 uur
 • Dinsdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Woensdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Donderdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Vrijdag: 15:30 - 00:00 uur
 • Zaterdag: 09:30 - 00:00 uur
 • Zondag: 09:30 - 23:00 uur

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Wat is Prison Island?

Are you smart enough to escape? In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 39 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Hierdoor verschilt de speeltijd van 1 tot 5 minuten per cel. Snap je de hersenkrakers niet in één keer? Of vind je de juiste knop niet direct? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt. Ook hangt buiten elke cel een bordje met een tip of een hint!

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ben jij klaar om het maximaal aantal punten te behalen en uit Prison Island te ontsnappen?

Prison Island is ideaal als teambuilding activiteit! Mede door de grote capaciteit is het spel geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. En je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

Durf jij het aan? Reserveer hier!

 

Wat zijn de diner mogelijkheden?

Bij de Kartfabrique is het mogelijk om te dineren. Bekijk hier onze menukaart

Ben je met een groep groter dan 10 personen? Dan maak je tot 30
personen gebruik van ons sharing dinner concept. De tafel wordt
volgezet met meerdere heerlijke hoofdgerechten waarbij je kan
pakken waar je zin in hebt! Bekijk hier ons groepsmenu. 

Bent u met meer dan 30 personen? Dan wordt het diner omgezet naar een buffet. Dit kan zorgen voor een prijsverschil. 

Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe lang duren de activiteiten?

Dit verschilt! Een heat karten duurt 10 minuten, een heat lasergamen 12 minuten en Prison Island is te boeken vanaf 1 uur speeltijd. Uitbreiding en combinaties zijn altijd mogelijk. De totale verblijfsduur is afhankelijk van de samenstelling van je reservering. Dit is weergegeven bij onze arrangementen die online te boeken zijn.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe reis ik met openbaar vervoer naar de Kartfabrique?

De Kartfabrique is goed te bereiken met het openbaar vervoer! De locatie is op slechts op 15 minuten loopafstand van station Maarssen en gemakkelijk te vinden. Op station Maarssen ga je naar de uitgang aan de kant van het Amsterdam Rijnkanaal. Loop in zuidelijke richting met het kanaal aan je linkerhand rechtdoor tot je een gebouw ziet met daarop een vliegtuig. Hier is de ingang van de Kartfabrique. 

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!