next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
28
nov
15:30 - 23:00
di
29
nov
15:30 - 23:00
wo
30
nov
12:30 - 23:00
do
1
dec
15:30 - 23:00
vr
2
dec
15:30 - 23:59
za
3
dec
09:30 - 00:00
zo
4
dec
09:30 - 23:00
Nieuws -
Hoe organiseer je een geslaagd kinderfeestje bij de Kartfabrique?

Stoere kinderen? Kartfabrique! Bij de Kartfabrique kun je terecht voor het leukste kinderfeestje van Utrecht. Een kinderfeestje kan veel geregel zijn maar wij van de Kartfabrique helpen hier graag bij. Volg de stappen die hieronder staan en organiseer zo het beste kinderfeestje voor jouw kind!

1. Wanneer vindt het kinderfeestje plaats? 

Het is handig om vooraf een datum en begintijd te kiezen. Deze datum kan je eventueel al communiceren zodat je er zeker van bent dat iedereen aanwezig kan zijn op het kinderfeestje. Als dit is gedaan kun je verder met plannen.

2. Wie mogen er allemaal naar het feestje komen?

Het ene kind wilt graag de hele klas uitnodigen en de andere heeft alleen zijn allerbeste vrienden nodig op zijn of haar kinderfeestje. Bespreek samen met je kind hoeveel vriendjes hij/zij mag uitnodigen. Zo is het handig om te kijken naar vervoer. Rijd je met één auto? Dan kunnen er minder kinderen mee dan wanneer je met twee auto’s rijdt.

3. Welke activiteit wordt er gedaan?

Als alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgekozen is het tijd om de activiteit(en) uit te kiezen! Komen er allemaal racemonsters naar het feestje? Dan is het super leuk om te karten op onze kartbaan. Onze kinderkarts zijn net nieuw en zien er super stoer uit! Ook is het leuk om met je team de puzzels in de gevangeniscellen van Prison Island op te lossen. Hier komt wat meer samenwerking bij kijken dan bij het karten. Als laatste kunnen de kinderen ook nog hun energie kwijt in onze lasergame arena. Deze heeft een speeloppervlakte van 900m3 verdeeld over drie verdiepingen!

Kinderfeestje - Familiedag - Sportief Kinderfeestje Utrecht - Stoer Kinderfeestje Utrecht

4. Boek de beste deal!

In onze webshop hebben wij voor jou de beste deals samengesteld. Zo kunnen activiteiten gemixt worden en is er voor ieder budget wat wils. In al onze kidsparty-deals zit een kindermenu, een ijsje en onbeperkt limonade. De kinderen krijgen dus lunch of avondeten, net hoe jij de dag inplant. Vul de datum van het feestje in, het aantal kinderen, klik de juiste deal aan en alle beschikbare tijden komen in beeld.

5. Maak het kinderfeestje en de boeking compleet.

Wat is leuker dan een stukje verjaardagstaart bij het uitpakken van alle cadeautjes. Bestel deze bij jouw boeking en wij zorgen voor een gepersonaliseerde verjaardagstaart die klaar staat voor de jarige! Elk kind ontvangt namens de Kartfabrique een diploma aan het einde van het feestje, super stoer om thuis te laten zien natuurlijk! Mocht je niet uit je boeking komen, kun je natuurlijk altijd een van onze medewerkers bellen op 030 240 4040, wij helpen je graag.

6. Tijd voor de uitnodiging.

Alles is geregeld en geboekt dus de uitnodiging voor het kinderfeestje kan de deur uit! De een verklapt meteen wat er gedaan gaat worden en de ander niet, maak samen met je kind de keuze hierin. Graag willen wij wel aanraden om op de uitnodiging te vermelden dat de kinderen vrijetijdskleding aan moeten trekken (het liefst met lange broek) en dichte schoenen.

>> klik hier om gratis uitnodigingen te downloaden! <<

7. Verzamel de laatste gegevens..

Indien een van de kinderen een allergie heeft dan houden wij hier graag rekening mee. Vergeet dit niet bij je boeking te melden, dan hoef jij je nergens meer zorgen over te maken tijdens het feestje zelf. 

8. Genieten maar!

De dag van het kinderfeestje is eindelijk aangebroken! Op deze dag ontnemen wij al jouw zorgen door het leukste en stoerste kinderfeestje te organiseren. Onze medewerkers zullen jullie ontvangen bij de receptie en zullen voor de perfecte begeleiding zorgen gedurende de dag. Pluspunt: wij ruimen natuurlijk alle troep op, hoe fijn! De kinderen zullen een leuke middag hebben en over dit stoere kinderfeestje zal nog lang nagepraat worden.