next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
26
feb
15:30 - 23:00
di
27
feb
15:30 - 23:00
wo
28
feb
15:30 - 23:00
do
29
feb
15:30 - 23:00
vr
1
mrt
15:30 - 00:00
za
2
mrt
09:30 - 00:00
zo
3
mrt
09:30 - 23:00
Nieuws -
Zo organiseer je een kinderfeestje bij de Kartfabrique in Utrecht

Help! Er staat weer een kinderfeestje voor de deur. Wat moet je dit jaar weer eens verzinnen om te doen? Kom gezellig naar de Kartfabrique in Utrecht! Tijdens een geheel verzorgd dagje uit beleeft niet alleen jouw kleine, maar ook jijzelf een fantastische en relaxte middag.

De perfecte match

Welke activiteit past het beste bij jouw kind en hun vriendjes en vriendinnetjes tijdens het kinderfeestje? Voor echte race- en adrenalinemonsters is de Shoot & Drive-deal perfect. Met een combinatie van lasergamen en karten kunnen de kids volledig hun energie kwijt en gaan ze een spannende strijd met elkaar aan. Voor de slimme koppen onder ons is een combinatie van karten en Prison Island, zoals Drive & Escape van de Kartfabrique in Utrecht, een leuke en spannende uitdaging. De cellen van Prison Island zijn tactisch, fysiek of technisch, waardoor een team met uiteenlopende skills een grotere kans heeft op de hoogste score. Maak je liever een andere combinatie met de activiteiten? Dat kan natuurlijk altijd. We helpen je graag om er een geslaagde dag van te maken.

Kinderfeestje - Karten

Puntjes op de i

In al onze kinderfeestjedeals zit een kindermenu, wat bestaat uit frietjes en een snack, een ijsje en onbeperkt limonade. De kinderen krijgen dus lunch of avondeten, net hoe jij wilt dat de planning verloopt. Indien een van de kinderen een allergie heeft houden we hier graag rekening mee. Vergeet dit niet bij je boeking te vermelden, dan hoef jij je nergens meer zorgen over te maken tijdens het kinderfeestje zelf. Als afsluiting van de dag krijgen de kinderen ook een Kartfabrique-diploma mee naar huis! 

Wil je het kinderfeestje écht helemaal afmaken? Bestel dan bij jouw boeking een gepersonaliseerde verjaardagstaart voor de jarige job. Zo heb je een echte showstopper bij het kinderfeestje tijdens het uitpakken van de cadeautjes.
Mocht het niet lukken met de boeking kun je natuurlijk altijd een van onze collega’s van de Kartfabrique in Utrecht bellen of mailen, we helpen graag!

De grote dag

De dag van het kinderfeestje is eindelijk aangebroken! Op deze dag ontnemen wij al jouw zorgen van begin tot eind. Onze collega’s vangen jullie op bij de receptie en begeleiden jullie gedurende de dag. Vergeet niet op de uitnodiging te melden dat de kinderen vrijetijdskleding aan moeten trekken (het liefst met lange broek) en dichte schoenen.
Tot snel bij het leukste uitje van Utrecht met het leukste kinderfeestje van de klas!