next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
10
mei
Gesloten
di
11
mei
Gesloten
wo
12
mei
Gesloten
do
13
mei
16:00 - 20:15
vr
14
mei
16:00 - 20:15
za
15
mei
16:00 - 20:15
zo
16
mei
16:00 - 20:15

Food & Drinks

Menukaart Groepsmenu

Eten, drinken en genieten bij de Kartfabrique!

De Kartfabrique opent haar deuren weer op 19 mei 2021. Vragen of meer informatie m.b.t. onze diner mogelijkheden? Wij zijn bereikbaar via info@kartfabrique.nl of 030-2404040.

Bij de Kartfabrique is er ruimte voor iedereen om veilig en zorgeloos te genieten van een hapje en een drankje. Neem plaats in Silo61 of het Ketelhuis voor een bittergarnituur of een lekker broodje! Geniet van een hoofdgerecht of uitgebreid driegangenmenu in de Jutekelder of Perserij.

Silo 61

Voor een lekker hapje en drankje neem je plaats in onze knus ingerichte Silo61. Koel met een verfrissend drankje af van een fanatiek rondje karten of sluit de dag af met een luxe belegd broodje, een bittergarnituur of een puntzak friet met snack. Ervaar het echte huiskamergevoel in deze voormalige silo, totdat je omhoog kijkt en het plafond wel eindeloos hoog lijkt.

Het Ketelhuis

Waan je in een huiselijke sfeer in ons Ketelhuis waarin samen zijn, op gepaste afstand, een grote rol speelt. Grand Café Het Ketelhuis is het middelpunt van de Kartfabrique en je geniet hier van een lekker drankje en hapje met uitzicht op onze kartbaan.

Dineren bij de Kartfabrique

Naast samen activiteiten beleven dineer je ook samen bij de Kartfabrique. Met keuze uit een driegangenmenu of hoofdgerecht is er voor iedereen een passend gerecht. Neem plaats in de knusse Jutekelder of begeef je in het indrukwekkende stalen decor van de Perserij.

Wij houden graag rekening met jouw dieetwens of allergie. Geef dit door bij je reservering! Benieuwd naar de lekkernijen die wij serveren? Download hier dan onze à la carte menukaart.

Eten bij de Kartfabrique. DAAROM!

  • Keuze aan tafel uit onze heerlijke vis, vlees of vegetarisch gerechten.
  • Lunch, borrel of een 3-gangen menu? Voor ieder moment hebben wij wat lekkers op de kaart.
  • Wij gebruiken zoveel mogelijk producten van lokale leveranciers.
  • Uitgebreid dranken assortiment met speciaal biertjes, verse sappen en huisgemaakte limonade.
  • En natuurlijk houden we rekening met allergieën en dieetwensen.
  • LET OP! Reserveren is verplicht.

Veelgestelde vragen

Hoe waarborgen jullie de veiligheid van jullie gasten?

Wij geven drie garanties namelijk:

  • 1,5-meter afstand tussen huishoudens;
  • Duidelijke instructies en informatie op verschillende momenten voor, tijdens en na je bezoek aan ons;
  • Wij zorgen voor extra hygiëne maatregelen.

Wil je meer weten over wat wij doen om de veiligheid van onze gast te waarborgen? Klik dan hier.

Houdt de Kartfabrique rekening met dieetwensen?

Graag horen wij van tevoren of wij rekening moeten houden met dieetwensen zoals allergieën of vanwege geloofsovertuigingen. Onze chef zal hier rekening mee houden! Indien noodzakelijk krijgt de gast een vervangend gerecht geserveerd. Vergeet niet om de dieetwensen vooraf door te geven, dit kan telefonisch, via de chatfunctie of via info@kartfabrique.nl.

Wat zijn de betaalmogelijkheden in Grand Café het Ketelhuis?

In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden afgerekend. Om transacties spoedig te laten verlopen raden wij aan om per groep af te rekenen in plaats van individueel.

Tijdens rustige momenten kan een rekening worden geopend. Onze medewerkers kunnen te allen tijde besluiten dat men per drankje dient af te rekenen.

Beschikt de Kartfabrique over exclusieve ruimtes om te dineren?

Wil je een bedrijfsuitje organiseren en tot slot exclusief dineren? Dat kan bij de Kartfabrique. Wij beschikken over diverse exclusieve ruimtes waar een diner georganiseerd kan worden. Voor beschikbaarheid en mogelijkheden kan contact opgenomen worden middels 030 - 240 40 40 of vraag je offerte online aan.