next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
26
sep
15:30 - 23:00
di
27
sep
15:30 - 23:00
wo
28
sep
12:30 - 23:00
do
29
sep
15:30 - 23:00
vr
30
sep
15:30 - 23:59
za
1
okt
09:30 - 00:00
zo
2
okt
09:30 - 23:00

Food & Drinks

Menukaart Groepsmenu (vanaf 10 personen)

Naast de leukste activiteiten van Utrecht kan je bij ons ook terecht om heerlijk te lunchen, dineren of borrelen! In Grandcafé het Ketelhuis of één van onze andere ruimtes geniet je van een verfrissend drankje, echte Utrechtse bitterballen, een ambachtelijke tosti of van een heerlijk burger menu. De hele menukaart vind je hier.

Ook geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfs- en groepsuitjes

Jullie beginnen het diner met een uitgebreide charcuterie met verschillende ambachtelijke vleeswaren, groentesnacks en bijpassende dips. Vervolgens brengen we een bezoekje aan verschillende F1-circuits met de Austin rundsburger, Abu Dhabi kipburger of vegetarische Spa Francorchamps weedburger. De hoofdgerechten worden geserveerd met farm frites en een frisse koolsalade. Liever geen burger? Dan hebben we een klassieke Caesar salade als brandstof. Natuurlijk mag een dessert niet ontbreken. Kies jij de tropische vruchtensorbet of een heerlijke chocolade mousse? 

Klik hier of neem contact met ons op via 030 – 240 40 40.

 

Veelgestelde vragen

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Houdt de Kartfabrique rekening met dieetwensen?

Graag horen wij van tevoren of wij rekening moeten houden met dieetwensen zoals allergieën of vanwege geloofsovertuigingen. Onze chef zal hier rekening mee houden! Indien noodzakelijk krijgt de gast een vervangend gerecht geserveerd. Vergeet niet om de dieetwensen vooraf door te geven, dit kan telefonisch, via de chatfunctie of via info@kartfabrique.nl.

Wat zijn de betaalmogelijkheden in Grand Café het Ketelhuis?

In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden afgerekend. Om transacties spoedig te laten verlopen raden wij aan om per groep af te rekenen in plaats van individueel.

Tijdens rustige momenten kan een rekening worden geopend. Onze medewerkers kunnen te allen tijde besluiten dat men per drankje dient af te rekenen.

Grandcafé het Ketelhuis