next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
23
mei
15:30 - 23:00
di
24
mei
15:30 - 23:00
wo
25
mei
12:30 - 23:00
do
26
mei
12:30 - 23:00
vr
27
mei
12:30 - 23:59
za
28
mei
09:30 - 00:00
zo
29
mei
09:30 - 23:00

Lasergamen

Watch your
back!

Tickets

Kom lasergamen!

  • Grootste lasergame arena van Nederland
  • Ruim 900m2 speelruimte
  • Ruig decor in oud fabrieksdepot
Tickets

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

First floor

Second floor

Third floor

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 900m2 en is de grootste lasergame arena van Nederland. Er zijn 3 verdiepingen vol spelplezier.

Wil je tickets reserveren? Gebruik deze link!

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Wij hebben twee soorten games. De adviesleeftijd voor Toonstrike is minimaal 10 jaar oud. En de adviesleeftijd van Overrun is minimaal 18 jaar. Deze adviesleeftijd zijn er omdat de game beelden bevat die voor sommige (jongere) spelers als heftig kunnen worden ervaren. Denk hierbij aan beelden van zombies, donkere ruimtes en schrikachtige effecten.

Boek voor kinderen via deze link.

Boek voor volwassenen via deze link.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Spelen er ook andere deelnemers mee?

In de totaal kunnen er maximaal 22 personen tegelijkertijd lasergamen. Exclusiviteit is mogelijk voor een meerprijs. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze medewerkers via het nummer 030 240 40 40, via de chatfunctie op de website of via info@kartfabrique.nl.

 

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt telefonisch, per e-mail of via de chat annuleren. Je kunt je boeking ook via deze link annuleren.

Indien je de reservering wenst te annuleren, dien je de Kartfabrique hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je ontvangt van de Kartfabrique een annuleringsbevestiging. Voor annulering gelden de volgende kosten;

  • Voor groepen tot 20 personen geldt; kosteloos annuleren is altijd mogelijk. Bij no-show (het niet opdagen bij een reservering) wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
  • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot zeven dagen van te voren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd. Binnen zeven dagen voor datum van de reservering wordt 100% in rekening gebracht.

“Wat een top locatie met geweldige begeleiding.
De Kartfabrique heeft bijgedragen aan een zeer geslaagd vrijgezellenfeest!”

Iets anders dan lasergamen?