Wat maakt lasergamen bij de Kartfabrique nou zo vet? - Kartfabrique next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
22
jul
12:30 - 22:00
di
23
jul
12:30 - 22:00
wo
24
jul
12:30 - 22:00
do
25
jul
12:30 - 22:00
vr
26
jul
12:30 - 00:00
za
27
jul
09:30 - 00:00
zo
28
jul
09:30 - 22:00
Nieuws -
Wat maakt lasergamen bij de Kartfabrique nou zo vet?

Samen de strijd aan gaan in de grootste lasergame-arena van Nederland! Speel tactisch, denk goed na over je volgende verstopplek en werk samen als team om de overwinning binnen te halen. Waarom lasergamen? Het is geschikt activiteit voor zowel een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestje en is ideaal voor jong als oud.

Het aantal spelers maakt niet uit!

Of je nou met z’n tweetjes of met een grote groep wil spelen, alles kan! Wil je wat meer competitie ondanks dat jullie maar met z’n tweeën zijn? Neem contact met ons op en wij kijken of je in wat drukke heats kan spelen. Zo speel je samen met onbekenden mee, wat het nog spannender en uitdagender maakt. Know thy enemy!

Of je komt zelf met een hele groep aanzetten. Je collega’s, familie of vriendengroep. Kies een manier van spelen uit (individueel of in teams) en ga samen de strijd aan!

 

Het is actief

Het is bijna topsport te noemen. Met de drie verdiepingen in onze arena kan je genoeg calorieën verbranden tijdens een heat lasergamen. Heb je je wekelijkse portie beweging weer gehad en heb je weer een goede reden om ook een portie bitterballen te bestellen na de heat! En nog een kleine tip van ons: je krijgt meer punten als je meer beweegt, dus bewegen vergoot ook nog eens je kans op de winst!

 

Het is spannend

Af en toe kan het dagelijks leven een beetje spanning missen. Daarom is een beetje reuring af en toe best wel fijn. Bij lasergamen kan je op een veilige manier die spanning beleven en waan je je in een andere wereld! Doe je net alsof je tijdens een zombie apocalyps ten strijde gaat of het gevecht aangaat met robots op een andere planeet? Je kan het zelf zo gek maken als je wil. 

 

Bonding Time 

Voor en tijdens het lasergamen kan je met je teamgenoten allerlei strategieën verzinnen om de tegenstanders te slim af te zijn. Je werkt dus echt samen als team om te winnen en de anderen te laten zien hoe goed jullie zijn! Zonder telefoon of andere afleiding breng je samen tijd door. 

 

Naborrelen

Als je nog steeds goede vrienden bent dan is een drankje na afloop wel zo gezellig. Nog even tactieken en de bloopers bespreken. Trek gekregen van het lasergamen? Er is ook de mogelijkheid om in ons restaurant heerlijk te lunchen en of dineren. Bekijk hier de diner mogelijkheden