next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
20
mei
12:30 - 23:00
di
21
mei
15:30 - 23:00
wo
22
mei
15:30 - 23:00
do
23
mei
15:30 - 23:00
vr
24
mei
15:30 - 00:00
za
25
mei
09:30 - 00:00
zo
26
mei
09:30 - 23:00
Nieuws -
Zo organiseer jij het leukste uitje voor je vriendengroep

Het is jouw beurt om het groepsuitje van de vriendengroep te organiseren, wat nu?! Neem je vrienden mee naar het leukste uitje van Utrecht! Met actieve, gezellige en fanatieke activiteiten én een afsluitend diner hebben jullie een gevulde dag die nog lang herinnerd zal worden. Wat er allemaal mogelijk is bij de Kartfabrique? Dat lees je, naast wat handige informatie, hieronder!

Aantal personen per activiteit

Op de kartbaan mogen 22 volwassen tegelijk karten. Wil je liever een exclusieve baan voor alleen jou en je vrienden? Dat kan! Een individuele race is te boeken vanaf 15 personen en bij een teamrace mogen maximaal 20 teams meedoen.

In totaal kunnen er maximaal 25 personen tegelijkertijd lasergamen. Exclusiviteit is zeker mogelijk, maar hiervoor wordt een meerprijs gerekend. Voor vragen hierover kan je contact opnemen met onze salesafdeling, zij helpen je graag!

Bij Prison Island mogen maximaal 30 teams tegelijk spelen en elk team mag uit maximaal 5 personen bestaan. Er mogen dus 150 personen tegelijk Prison Island spelen.

 

Duur van de activiteiten

Dit verschilt! Een heat karten duurt 10 minuten, een heat lasergamen 12 minuten en Prison Island is te boeken vanaf 1 uur speeltijd en uit te breiden tot 1,5 of 2 uur. Verdere uitbreiding en combinaties zijn altijd mogelijk. De totale speelduur is afhankelijk van de samenstelling van je reservering.

 

Kartarrangement op maat

Een exclusieve baan voor jou en je vrienden? Dat kan! Een individuele race bestaat uit een warming-up van 10 minuten om de baan te leren kennen, een kwalificatie van 10 minuten en een finale van 10 rondes. 

Er bestaat ook de mogelijkheid tot een teamrace. Tijdens de teamrace staat samenwerking centraal. Of je nu in de kart zit of aan de kant staat: goede communicatie is cruciaal voor een goed eindresultaat! De teamleden bepalen zelf de strategie en de wissels. Er mogen maximaal 20 teams meedoen aan een teamrace. Voorafgaand is er 45 minuten de tijd voor het omkleden en de briefing.

 

Parkeermogelijkheden

De Kartfabrique beschikt over een eigen parkeerterrein voor 450 auto’s. Parkeren is gratis. Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de vier laadpalen op ons parkeerterrein. Je fietsen kan je kwijt bij de ingang van de Kartfabrique. Motoren kun je ook bij ons stallen, dit kan bij de locomotief dichtbij de ingang!

 

Prijzenpakketten

Naast een gezellig en actief uitje kan je ook een leuke verrassing voor de winnaars van de groep regelen! Alle arrangementen zijn aan te vullen met 3 soorten prijzenpakketten: 

De prijzenpakketten kun je gemakkelijk bij een van onze collega’s bijboeken. Zien we jouw snel bij het leukste uitje van Utrecht?