Kartfabrique opent gloednieuwe Virtual Reality Experience - Kartfabrique next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
22
jul
12:30 - 22:00
di
23
jul
12:30 - 22:00
wo
24
jul
12:30 - 22:00
do
25
jul
12:30 - 22:00
vr
26
jul
12:30 - 00:00
za
27
jul
09:30 - 00:00
zo
28
jul
09:30 - 22:00
Nieuws -
Kartfabrique opent gloednieuwe Virtual Reality Experience

Gamefanaten opgelet! Op 16 oktober opent de Utrechtse Kartfabrique een gloednieuwe pop-up activiteit: VR Experience. Gewapend met een VR-bril en -gun loop je op 200 M2 vrij rond om zombies te killen.

LEVENSECHT GAMEN

Dit is één van de weinige virtual reality games waarbij spelers vrij kunnen rondlopen. Alle software zit in de bril, dus geen moeilijk gedoe met snoeren en computers. Door middel van een VR-bril zie je het spel, je medespelers en kun je met elkaar in 360 graden rondlopen in dezelfde game. Daarnaast heb je een shotgun vast om zombies te killen. Doordat je in teams van maximaal vijf personen speelt is de activiteit geschikt voor vriendengroepen, gezinnen en bedrijfsuitjes. Niet zo’n gamer? Het spel past zich qua moeilijkheidsgraad automatisch aan het niveau van de spelers. 

 

VOOR JONG & OUD

Kartfabrique werkt voor deze pop-up activiteit samen met Lightning VR: één van de meest geavanceerde Virtual Reality ontwikkelaars ter wereld. Door zelf spellen te ontwikkelen, optimaliseren en aan te passen op de ruimte, beleven gasten de best mogelijke VR ervaring van het moment. Afhankelijk van leeftijd kun je verschillende games spelen. Volwassenen gaan in Overrun de strijd aan tegen hordes zombies. In een apocalyptische wereld vol onverwachte momenten red je samen met je team de wereld van een ondergang. Vanaf 10 jaar speel je Toon Strike: in een meeslepend avonturenspel reis je langs verschillende werelden op zoek naar kwaadaardige wezens. Voor beide games geldt dat dit een adviesleeftijd is. 

 

BELEEF HET BIJ KARTFABRIQUE

“Dagelijks zet ons team zich in om gasten onvergetelijke momenten te laten ervaren. Op dit moment kun je bij ons al karten, lasergamen en Prison Island spelen. Allemaal unieke en stoere activiteiten. De VR Experience is een volgende stap om gasten nog meer onder te dompelen in unieke werelden en een beleving neer te zetten”, vertelt bedrijfsleider René Speelman.