next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
17
sep
15:30 - 22:45
di
18
sep
15:30 - 22:45
wo
19
sep
12:30 - 22:45
do
20
sep
17:00 - 22:45
vr
21
sep
15:30 - 23:45
za
22
sep
09:30 - 23:45
zo
23
sep
09:30 - 22:00

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Vrijgezellen - Sportief Vrijgezellenfeest Utrecht - Vrijgezellenfeest Utrecht

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Awesome games

#yeah

Vrijgezel Richard

#toplocatie

Wat een top locatie met geweldige begeleiding. De Kartfabrique heeft er echt bijgedragen aan een zeer geslaagd vrijgezellenfeest!

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding is geschikt voor de activiteiten?

Alle activiteiten zijn sportief van aard. Wij raden het daarom aan om vrijetijdskleding te dragen tijdens de activiteiten. Het is niet toegestaan om op slippers, open schoenen of hakken deel te nemen. In verband met veiligheid adviseren wij om een lange broek te dragen. In de winterperiode raden wij het aan om tijdens het karten handschoenen te dragen.

Is alcohol/drugs toegestaan bij deelname aan activiteiten?

Karten is een sport waar je voor je eigen en andermans veiligheid niet onder invloed aan deel mag nemen. 

Voorafgaand aan het karten zijn maximaal twee alcoholische dranken toegestaan. Tussen de kartheats door worden geen alcoholische dranken geschonken.
Indien noodzakelijk kan een blaastest worden afgenomen.

Voor de activiteiten lasergamen en prison island gelden minder strenge regels. Medewerkers van de Kartfabrique kunnen deelnemers weigeren wanneer zij dronken willen deelnemen. Ook dit is voor je eigen en andermans veiligheid van belang.

N.B. op het terrein van de Kartfabrique geldt een zero-tolerance beleid wat betreft drugs.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een lunch bij de Kartfabrique? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.
Reserveren hiervoor is noodzakelijk.

Hoe lang moet ik van tevoren aanwezig zijn?

Je dient een half uur voor aanvang van de activiteit in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens in de boekingsbevestiging. 

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen met de activiteiten?

Karten en lasergamen zijn niet toegestaan voor zwangere dames.

Tijdens Prison Island kunnen de teams zelf beslissen welke cellen gespeeld worden. Hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen. Let er wel op dat het spel intensief is en het afhankelijk is van de status van de zwangerschap hoeveel cellen er gespeeld kunnen worden. Indien je toch mee wilt doen geschied deelname op eigen risico.