next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
24
jun
15:30 - 23:00
di
25
jun
15:30 - 23:00
wo
26
jun
15:30 - 23:00
do
27
jun
15:30 - 23:00
vr
28
jun
15:30 - 00:00
za
29
jun
09:30 - 00:00
zo
30
jun
09:30 - 23:00

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Vrijgezellen - Sportief Vrijgezellenfeest Utrecht - Vrijgezellenfeest Utrecht

Tickets

Vrijgezellenfeestjes

  • Voor toffe, snelle & stoere vrijgezellenfeesten
  • Geheel verzorgd uitje met eten & drinken
  • Dichtbij het station & het centrum van Utrecht
Boek je tickets

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

Vrijgezel Richard

#toplocatie

Wat een top locatie met geweldige begeleiding. De Kartfabrique heeft bijgedragen aan een zeer geslaagd vrijgezellenfeest!

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding is geschikt voor de activiteiten?

Alle activiteiten zijn sportief en actie. Wij raden het daarom aan om vrijetijdskleding te dragen waarin je je makkelijk kan bewegen. Het is niet toegestaan om op slippers, open schoenen of hakken deel te nemen. En ook adviseren we, in verband met veiligheid, om een lange broek te dragen. 

In de winterperiode kan het behoorlijk koud worden op de kartbaan! Wij raden het aan om tijdens dan handschoenen te dragen.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Is alcohol/drugs toegestaan bij deelname aan activiteiten?

Karten is een sport waar je, voor je eigen en andermans veiligheid, niet onder invloed aan deel mag nemen. Voorafgaand aan het karten zijn maximaal twee alcoholische dranken toegestaan. Tussen de kartheats door worden geen alcoholische dranken geschonken. 

Voor de activiteiten lasergamen en Prison Island gelden andere regels. Hier wordt geen maximum van drankjes gehanteerd. Een medewerker van de Kartfabrique kan echter deelnemers weigeren wanneer zij dronken willen deelnemen. Dit is niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van de andere deelnemers, van belang. 

Indien noodzakelijk kan een blaastest worden afgenomen.

Op het terrein van de Kartfabrique is drugs verboden.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique vind je Grand Café het Ketelhuis. Onze bezoekers zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere verfrissende drankjes, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor arrangementen inclusief eten en drinken of heb je vragen over onze menukaart? Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40 en info@kartfabrique.nl

Waar is de check-in tijd voor?

Om te voorkomen dat je de instructie mist, is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent. 

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie, waar we samen de laatste details van jullie boeking doorspreken en jullie je spullen kunnen opbergen in onze kluisjes. Hierna ga je naar de instructie waarna jullie klaar zijn voor jullie activiteit!

 

Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

 

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen met de activiteiten?

Karten en lasergamen zijn niet toegestaan voor iemand die zwanger is.

Tijdens Prison Island kunnen de teams zelf beslissen welke cellen gespeeld worden en hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen. Let er wel op dat het spel intensief is en het afhankelijk is van de status van de zwangerschap hoeveel cellen van Prison Island er gespeeld kunnen worden. Deelname is op eigen risico.

Reserveer Prison Island via deze link!