next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
26
sep
15:30 - 23:00
di
27
sep
15:30 - 23:00
wo
28
sep
12:30 - 23:00
do
29
sep
15:30 - 23:00
vr
30
sep
15:30 - 23:59
za
1
okt
09:30 - 00:00
zo
2
okt
09:30 - 23:00

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Vrijgezellen - Sportief Vrijgezellenfeest Utrecht - Vrijgezellenfeest Utrecht

Tickets

Vrijgezellenfeestjes

  • Voor toffe, snelle & stoere vrijgezellenfeesten
  • Pullen bier & flessen wijn
  • Dichtbij het station & het centrum van Utrecht
Boek je tickets

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

Vrijgezel Richard

#toplocatie

Wat een top locatie met geweldige begeleiding. De Kartfabrique heeft bijgedragen aan een zeer geslaagd vrijgezellenfeest!

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding is geschikt voor de activiteiten?

Alle activiteiten zijn sportief van aard. Wij raden het daarom aan om vrijetijdskleding te dragen tijdens de activiteiten. Het is niet toegestaan om op slippers, open schoenen of hakken deel te nemen. In verband met veiligheid adviseren wij om een lange broek te dragen. In de winterperiode raden wij het aan om tijdens het karten handschoenen te dragen.

Ben jij al enthousiast? Reserveer nu!

Is alcohol/drugs toegestaan bij deelname aan activiteiten?

Karten is een sport waar je voor je eigen en andermans veiligheid niet onder invloed aan deel mag nemen. 

Voorafgaand aan het karten zijn maximaal twee alcoholische dranken toegestaan. Tussen de kartheats door worden geen alcoholische dranken geschonken.
Indien noodzakelijk kan een blaastest worden afgenomen.

Voor de activiteiten lasergamen en prison island gelden minder strenge regels. Medewerkers van de Kartfabrique kunnen deelnemers weigeren wanneer zij dronken willen deelnemen. Ook dit is voor je eigen en andermans veiligheid van belang.

N.B. op het terrein van de Kartfabrique geldt een zero-tolerance beleid wat betreft drugs.

Wil je reserveren? Gebruik deze link!

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Waar is de check-in tijd voor?

Heb je een activiteit bij ons geboekt? Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

We verwachten je minimaal 30 minuten voor aanvang van de activiteit bij de receptie, waar we samen de laatste details van jullie boeking doorspreken. Na de verplichte instructie zijn jullie klaar voor de start van jullie activiteit!

Wil je nog wat drinken van tevoren? Zorg dan dat je eerder aanwezig bent. Mocht je niet op tijd aanwezig zijn waardoor je de instructie mist, kunnen wij deelname aan de activiteit niet garanderen.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen met de activiteiten?

Karten en lasergamen zijn niet toegestaan voor zwangere dames.

Tijdens Prison Island kunnen de teams zelf beslissen welke cellen gespeeld worden. Hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen. Let er wel op dat het spel intensief is en het afhankelijk is van de status van de zwangerschap hoeveel cellen er gespeeld kunnen worden. Deelname is op eigen risico.

Reserveer Prison Island via deze link