Vernieuwing bij de Kartfabrique: nieuwe karts - Kartfabrique next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
22
jul
12:30 - 22:00
di
23
jul
12:30 - 22:00
wo
24
jul
12:30 - 22:00
do
25
jul
12:30 - 22:00
vr
26
jul
12:30 - 00:00
za
27
jul
09:30 - 00:00
zo
28
jul
09:30 - 22:00
Nieuws -
Vernieuwing bij de Kartfabrique: nieuwe karts

Bij het aanbreken van elk nieuw jaar kijken we weer uit naar de bijzondere gebeurtenis: de nieuwe karts bij de Kartfabrique! Voor ons en onze vaste gasten de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is zoiets heel uniek. Hiermee zet de Kartfabrique veiligheid en kwaliteit altijd voorop. Benieuwd hoe die karts nu elk jaar worden vernieuwd? Lees gauw verder!

Na een jaar intensief gebruik, heeft een gemiddelde kart bij de Kartfabrique zo’n 1000 rij-uren gemaakt. Da’s een heleboel! Om ervoor te zorgen dat onze gasten de beste race-ervaring hebben, vervangen we daarom na deze periode onze karts. Er zit een lange besteltijd aan vast, dus wordt er halverwege de levensduur van de kart al een nieuw besteld. Dit wordt rechtstreeks gedaan bij onze leverancier: Sodikart. Als je regelmatig bij ons bent, heb je dit logo vást weleens voorbij zien komen.

 

Vooraf worden de kleuren bepaald. Voor een beetje afwisseling en ook om duidelijk te laten zien dat we nieuwe karts hebben, kiezen we ieder jaar een totaal andere kleur dan het jaar ervoor. Zo reed je het grootste deel van 2023 in blauwgroene karts, en dit jaar in een oranje! Ook de benodigde stickers worden van tevoren besteld, zodat ze direct opgeplakt kunnen worden als de karts binnenkomen. Welke stickers dat zijn? Die van Kroon-Oil, Sodikart en natuurlijk die van de Kartfabrique.

 

Daarna is hét moment daar. De nieuwe karts arriveren! Nu begint het werk voor onze monteurs pas echt. De oude karts worden ontmanteld. We geven ze een nieuwe bestemming: alles wat nog in topconditie is en een tweede leven verdient, krijgt een plaatsje in de gloednieuwe karts! Is er iets niet meer goed? Dan vervangen we dit uiteraard direct. Dit jaar worden voor het eerst in 15 jaar de begrenzers vernieuwd. De nieuwe karts worden rijklaar gemaakt en vervolgens door ons eigen personeel ingereden, zodat we er zeker van zijn dat ze helemaal veilig zijn voordat jij erin gaat rijden.

 

Zin gekregen om onze nieuwe karts te proberen? Wij in ieder geval wel! Tot snel bij de Kartfabrique.