next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
8
aug
12:30 - 22:00
di
9
aug
12:30 - 22:00
wo
10
aug
12:30 - 22:00
do
11
aug
12:30 - 22:00
vr
12
aug
12:30 - 23:59
za
13
aug
12:30 - 00:00
zo
14
aug
12:30 - 22:00

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Stagiaire sales activiteiten - Bedrijfsuitje Utrecht - Sportief Bedrijfsfeest

Tickets

Het leukste bedrijfsuitje van Utrecht!

Tickets

Bedrijfsuitjes

  • WERK MET JE COLLEGA'S SAMEN OP EEN ANDERE MANIER
  • GRATIS PARKEREN, MIDDEN IN HET LAND & DICHTBIJ STATION
  • GESCHIKTE VERGADERLOCATIES EN EEN RUIM HORECA AANBOD
Boek je tickets

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

Gerda (Gemeente Stichtse Vecht)

#aanrader

Ik was nog niet eerder bij de Kartfabrique geweest, maar het beslist een aanrader! We zijn volledig door jullie verzorgd, wat een attente en vriendelijke medewerkers. Het was een top uitje!

Veelgestelde vragen

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje?

Ben je een bedrijfsuitje aan het organiseren maar kom je er niet uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Stuur een bericht naar info@kartfabrique.nl of bel naar 030 240 40 40.

Al onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Daarnaast kunnen wij het uitje compleet maken met dranken, borrelhapjes en/of een diner.

Wil je van exclusiviteit genieten? De Kartfabrique heeft hiervoor locaties beschikbaar vanaf 30 personen. Wij adviseren je graag!

Is het mogelijk om te vergaderen bij de Kartfabrique?

De Kartfabrique beschikt over diverse vergaderlocaties voor groepen vanaf 30 personen. Wij informeren je graag persoonlijk over alle mogelijkheden. Vraag je offerte hier aan of neem telefonisch contact op via 030 240 40 40.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Welke betaalmogelijkheden biedt de Kartfabrique?

Je reservering bij de Kartfabrique kun je middels verschillende betaalmogelijkheden voldoen. 
Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling worden voldaan. Dit kan ook op een later moment via de bevestiging.
Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard (geen American Express).
In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden betaald.

Gezien de huidige situatie vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Heb je een reservering geplaatst maar wil je het aantal personen of de tijd wijzigen? Middels de bevestigingsmail kan een wijziging worden doorgegeven. Bellen (030 240 40 40), mailen (info@kartfabrique.nl), chatten of via deze link kan natuurlijk ook!