next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
24
jun
15:30 - 23:00
di
25
jun
15:30 - 23:00
wo
26
jun
15:30 - 23:00
do
27
jun
15:30 - 23:00
vr
28
jun
15:30 - 00:00
za
29
jun
09:30 - 00:00
zo
30
jun
09:30 - 23:00
Nieuws -
Nieuws: drie gloednieuwe cellen bij Prison Island

Op maandag 15 januari 2024 zijn we bij de Kartfabrique begonnen met de bouw van drie gloednieuwe cellen bij Prison Island! Onderhand zijn ze af en klaar voor gebruik. Drie bestaande designs van Prison Island™ zijn toegevoegd aan de cellen die je bij de Kartfabrique al kunt spelen. Samen met het team uit Zweden zijn we hard aan de slag geweest, zodat we deze cellen snel konden openen voor jullie. Lees hieronder snel verder welke cellen dit zijn en bereid je alvast voor op je volgende bezoek aan Prison Island.

Whack-A-Mole

In deze cel komt het allemaal aan op snelheid en precisie. Geïnspireerd door het originele Whac-A-Mole, een arcadespel in 1975 gemaakt door de amusementsfabrikant TOGO in Japan, moet je zo snel mogelijk de ‘mollen’ verslaan. Dit zal onder andere moeten gebeuren via gekleurde knoppen. 

Visitors

De meest tactische cel van de nieuwe drie: Visitors. Neem plaats in de wachtruimte van een gevangenis om ‘op bezoek te gaan bij gevangenen’. Ieder uit het team krijgt een afbeelding te zien die alleen diegene kan zien. Door duidelijk te communiceren over wie of wat je voor je hebt, kan je tot de juiste uitkomst komen. Ingewikkeld? Nee, maar wel een communicatieve uitdaging. Een ideale test voor het teamwork vermogen!

Hands On

Hands On is dé cel waar samenwerking en focus hand-in-hand gaan. Samen met je team zorg je ervoor dat, door middel van het contact maken met de juiste metalen punten, je een bepaalde afbeelding te zien krijgt. Hoe dit precies werkt? Door een hele lage voltage elektriciteit proberen jullie samen een soort kettingreactie na te bootsen. Lukt het jullie om binnen de tijd de juiste punten met elkaar te verbinden?

Boek je uitje

Zo’n korte samenvatting van de cellen kan natuurlijk niet tippen aan een bezoekje aan  Kartfabrique’s Prison Island om de nieuwe cellen in het echt uit te proberen! Houd onze andere kanalen in de gaten om als eerste te horen wanneer de nieuwe cellen te spelen zijn.