De beste deals voor een vrijgezellenfeest! - Kartfabrique next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
22
jul
12:30 - 22:00
di
23
jul
12:30 - 22:00
wo
24
jul
12:30 - 22:00
do
25
jul
12:30 - 22:00
vr
26
jul
12:30 - 00:00
za
27
jul
09:30 - 00:00
zo
28
jul
09:30 - 22:00
Nieuws -
De beste deals voor een vrijgezellenfeest!

Natuurlijk heb jij al onze 7 stappen voor een stressloos vrijgezellenfeest doorgenomen, maar het kiezen van een activiteit blijft lastig. Een vrijgezellenfeest maak je, als aanstaande bruid of bruidegom, maar één keer mee dus die moet onvergetelijk zijn! Hieronder staat onze top 5 als het gaat om de beste vrijgezellenfeest-deals!

Twee heats karten 
Liefhebbers van de Formule 1, of houden jullie gewoon van snelheid? Ga met een groep van maximaal 20 man de strijd tegen elkaar aan op de kartbaan! Met deze deal kun je niet één maar wel twee keer onze kartbaan op om de allerbeste tijd te rijden. Ga onderling echt de competitie aan door een kwalificatieronde en een finaleronde toe te voegen, zo is de Formule 1 setting voor dit vrijgezellenfeest helemaal compleet! Om de vrijgezel extra goed in de gaten te houden op de baan hebben wij ook een vrijgezellenpak, zo weet je zeker dat hij niet gaat winnen!

 

Drive Silver
Bij deze deal wordt er naast twee heats karten ook lekker gegeten in ons grand café het Ketelhuis! Na jullie strijd op de kartbaan zorgen onze collega’s voor een heerlijk hoofdmenu op tafel. Ons hoofdgerecht wordt geserveerd volgens een sharing dinner concept. Bij sharing dinner staat gezelligheid en samen zijn centraal; perfect voor een vrijgezellenfeest! Gedurende deze deal staan voor jullie altijd de pullen met bier koud!

 

Escape Silver
Lekker met de meiden een spel spelen? Dat kan ook! Ga in groepen van 3 à 4 personen in onze gevangeniscellen van Prison Island alle opdrachten oplossen. Bij deze deal krijgen jullie 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te behalen. Samenwerken is hier erg belangrijk en maak er een competitie van tussen jullie teams! Jullie zullen afsluiten met een heerlijk hoofdgerecht die ook volgens het sharing dinner concept geserveerd zal worden. Jullie hebben de keuzen uit Ribs & Chicken of Salmon & Chicken. Mocht je geen bier drinken is dat geen probleem, wij hebben ook heerlijke flessen wijn voor jullie klaarliggen!

 

Shoot, Drive & Escape Silver
Voor degene die niet kan kiezen hebben wij een mooie combinatie van alle activiteiten! Ga bijvoorbeeld eerst met zijn allen de opdrachten van Prison Island oplossen, ga daarna met elkaar de strijd aan in onze lasergame arena en eindig op de kartbaan om de laatste adrenaline uit je lichaam te racen. Na al deze activiteiten hebben jullie ongetwijfeld honger en dorst gekregen, maar daar hebben wij aan gedacht bij deze deal. Geniet van een hoofdgerecht in het Ketelhuis en drink onbeperkt van onze Hollands gedistilleerde dranken. Ongetwijfeld een dag vol plezier!

 

Drive & Dinner
Klinkt twee heats karten en een hapje eten als het perfecte vrijgezellenfeest, maar is voor de grote (geni)eter een hoofdgerecht alleen niet genoeg? Dan hebben wij ook de deal Drive & Dinner, waar een 3-gangen menu bij zit! Volgens ons sharing dinner concept zullen jullie verschillende voorgerechten op tafel krijgen om te delen. Het hoofdgerecht kiezen jullie zelf uit, te kiezen uit: Ribs & Chicken of Salmon & Chicken. Als toetje krijgen jullie een heerlijk yoghurt-ijsje om fris te eindigen. Natuurlijk houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen.

 

Klik hier voor het artikel over 7 tips voor een stressloos vrijgezellenfeest.