Algemene voorwaarden Race Academy - Kartfabrique next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play tiktok
ma
22
jul
12:30 - 22:00
di
23
jul
12:30 - 22:00
wo
24
jul
12:30 - 22:00
do
25
jul
12:30 - 22:00
vr
26
jul
12:30 - 00:00
za
27
jul
09:30 - 00:00
zo
28
jul
09:30 - 22:00

Algemene voorwaarden Race Academy

Betaling

Race Academy wordt aangeboden op de maandagavond  in de maanden september t/m juni. Voor de Race Academy maken wij gebruik van de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Losse les: € 47,50-,
  • Maandabonnement: € 160-,

De losse lessen zijn vrij boekbaar bij beschikbaarheid. Het maandabonnement bedraagt € 160-, per maand en dient te worden voldaan vóór of op de 1e lesdag van de maand. Het maandabonnement is daarmee maandelijks opzegbaar. Het maandabonnement is geldig voor de gehele opvolgende kalendermaand. Bij tussentijdse afwezigheid tijdens het maandabonnement is géén mogelijkheid tot teruggave van lidmaatschapskosten of het opschuiven van de reservering naar de volgende maand. Het maandabonnement is telefonisch afneembaar of via een reservering aan onze receptiebalie. 

Deelnemers mogen niet rijden vóór de betaling is voldaan. 

Inschrijving

De Race Academy beschikt in totaal over 66 plaatsen per week, verdeeld over 3 groepen op de maandagavond. De maandag groep is vrij toegankelijk en wekelijks boekbaar. De groepsindeling wordt wekelijks door de instructeur gemaakt op basis van het aantal aanmeldingen en rondetijden/ervaring. Let op Vol=Vol ! 

Voorwaarden deelname 

Om deel te kunnen nemen aan de Race Academy dient een rijder minimaal 14 jaar te zijn en te kunnen rijden in onze volwassen karts (+/- 1.60m lengte). Ervaring in de kartsport is een pré, maar geen must. Bij het niet overeenkomen van deze voorwaarden kan deelname worden ontzegd. 

Aanwezigheid

Race Academy gaat ervan uit dat deelnemers aanwezig zijn bij de lessen, wanneer een deelnemer niet aanwezig kan zijn middels een losse lesboeking gelden de annuleringsvoorwaarden uit algemene voorwaarden van de Kartfabrique. Bij tussentijdse afwezigheid tijdens het maandabonnement is er géén mogelijkheid tot teruggave van lidmaatschapskosten.