next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
8
apr
15:30 - 23:00
di
9
apr
15:30 - 23:00
wo
10
apr
15:30 - 23:00
do
11
apr
15:30 - 23:00
vr
12
apr
15:30 - 00:00
za
13
apr
09:30 - 00:00
zo
14
apr
09:30 - 23:00

Kinderen t/m 13 jr.

 1. Minimale lengte 1.40m.
 2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
 3. Legitimatie is verplicht

Het leukste gezinsuitje van Utrecht voor jong & oud!

Tickets

Boek nu voor de voorjaars- vakantie

Boeken

Veelgestelde vragen

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique vind je Grand Café het Ketelhuis. Onze bezoekers zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere verfrissende drankjes, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor arrangementen inclusief eten en drinken of heb je vragen over onze menukaart? Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat.

Wat zijn de openingstijden van de Kartfabrique?

De Kartfabrique is dagelijks geopend. Hieronder vind je de standaard openingstijden. Deze kunnen afwijken tijdens schoolvakanties en feestdagen.

De actuele openingstijden vind je hier.

 • Maandag: 15:30 - 23:00 uur
 • Dinsdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Woensdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Donderdag: 15:30 - 23:00 uur
 • Vrijdag: 15:30 - 00:00 uur
 • Zaterdag: 09:30 - 00:00 uur
 • Zondag: 09:30 - 23:00 uur

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe reis ik met openbaar vervoer naar de Kartfabrique?

De Kartfabrique is goed te bereiken met het openbaar vervoer! De locatie is op slechts op 15 minuten loopafstand van station Maarssen en gemakkelijk te vinden. Op station Maarssen ga je naar de uitgang aan de kant van het Amsterdam Rijnkanaal. Loop in zuidelijke richting met het kanaal aan je linkerhand rechtdoor tot je een gebouw ziet met daarop een vliegtuig. Hier is de ingang van de Kartfabrique. 

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Wat is Prison Island?

Are you smart enough to escape? In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 39 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Hierdoor verschilt de speeltijd van 1 tot 5 minuten per cel. Snap je de hersenkrakers niet in één keer? Of vind je de juiste knop niet direct? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt. Ook hangt buiten elke cel een bordje met een tip of een hint!

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ben jij klaar om het maximaal aantal punten te behalen en uit Prison Island te ontsnappen?

Prison Island is ideaal als teambuilding activiteit! Mede door de grote capaciteit is het spel geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. En je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

Durf jij het aan? Reserveer hier!

 

Is er een minimum leeftijd?

Nee, er is geen minimum leeftijd. Wij werken met minimumlengtes. Voor het karten en lasergamen is een lengte van 1.40m vereist. 

Wij adviseren een minimum leeftijd van 7 jaar voor Prison Island. Kinderen tussen 7 en 14 jaar oud moeten echter wel begeleid worden door een volwassene van 18 jaar of ouder.

Nog geen reservering geplaatst? Klik dan hier!

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering annuleren? Annuleer je boeking via deze link! Liever dat wij dit voor je doen? We helpen je graag! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat

Indien je de reservering wil annuleren, laat het ons zo snel mogelijk weten. Voor het annuleren van de reservering gelden de volgende kosten:

 • Voor groepen tot 20 personen geldt; tot 24 uur van te voren kosteloos. Binnen 24 uur en bij no-show (het niet opdagen bij een reservering) wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
 • Voor groepen vanaf 20 personen geldt; tot 14 dagen van te voren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd. Binnen zeven dagen voor datum van de reservering wordt 100% in rekening gebracht.
 • Indien een exclusieve ruimte of activiteit is bevestigd en wordt geannuleerd zal 100% locatiehuur worden doorberekend.
Is een eigen helm toegestaan?

Een eigen helm is toegestaan als deze integraal of een systeemhelm is. Pothelmen zijn niet toegestaan.

Nog geen reservering geplaatst? Reserveer hier voor het karten!

Hoe maak ik een arrangement op maat?

Onze medewerkers helpen je graag met het samenstellen van een arrangement op maat. Wij denken graag met je mee om jouw perfecte dagje uit te creëren! Wij staan voor je klaar via 030 240 40 40,  info@kartfabrique.nl en onze livechat.

Op onze website kun je zelf ook een arrangement boeken. 

Mogen ouders met kinderen mee karten?

Uiteraard mogen ouders met kinderen mee karten. Dit kan in een speciale familieheat waarin maximaal 15 rijders rijden. Wij beschikken niet over een duokart dus niet mogelijk om samen met je kind in één kart te rijden.

Nog geen reservering geplaatst? Reserveer hier voor het karten!