next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
19
nov
16:30 - 22:45
di
20
nov
15:30 - 22:45
wo
21
nov
12:30 - 22:45
do
22
nov
15:00 - 22:45
vr
23
nov
15:30 - 23:45
za
24
nov
09:30 - 23:45
zo
25
nov
09:30 - 22:00

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Girls Night Out - Dagje uit met kinderen

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Awesome games

Stoere chick Inge

#Whoruntheworld

De medewerkers van de Kartfabrique zijn super behulpzaam en denken graag mee. In een uur tijd hebben we ons helemaal uitgeleefd in Prison Island, daarna stond de bittergarnituur en wijn al klaar. Wat een top avond!

Veelgestelde vragen

Wat is Prison Island?

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex van de Kartfabrique zijn 38 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten.
Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang.
De speelduur van één cel verschilt van 1 tot 5 minuten.
De deelnemers kunnen teams maken van 3 à 4 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen.
Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Mede door de grote capaciteit is het spel zeer geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bovendien kun je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.

Speel je individueel of in teams?

Lasergamen kan je zowel individueel als in teams doen. De spelleider deelt dit ter plekke voor jullie in. 

Is Prison Island geschikt voor zwangere vrouwen?

Tijdens Prison Island kunnen de teams zelf beslissen welke cellen gespeeld worden. Hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen. Let er wel op dat het spel intensief is en het afhankelijk is van de status van de zwangerschap hoeveel cellen er gespeeld kunnen worden. Deelname op eigen risico.

Wat is sharing diner?

Onze gerechten worden geserveerd aan de hand van een sharing diner concept waarbij een huiselijke sfeer, delen en samen zijn centraal staat. De braadsledes worden op tafel geplaatst waaruit men kan kiezen uit verschillende items van de gerechten. Van te voren kan gekozen worden welk hoofdgerecht geserveerd wordt, met keuze uit; ribs & chicken, salmon & chicken of cod & beef. 

Download de menukaart.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

De Kartfabrique beschikt over een eigen parkeerterrein voor 450 auto's. Parkeren is gratis.