next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
8
aug
12:30 - 22:00
di
9
aug
12:30 - 22:00
wo
10
aug
12:30 - 22:00
do
11
aug
12:30 - 22:00
vr
12
aug
12:30 - 23:59
za
13
aug
12:30 - 00:00
zo
14
aug
12:30 - 22:00

Kartfabrique Fan

bedankt voor je bezoek!

Wat gezellig dat je er was! Wist je dat je bij de Kartfabrique een heleboel dingen kunt doen? Meer spannende activiteiten, kartles, een toffe nieuwsbrief en veel meer! Bekijk gauw alle informatie hieronder.

Net zo goed worden als Max Verstappen? Doe mee aan de Race Academy en Kids Karting School!

Race Academy (14+) Kids Karting School

BLIJF OP HOOGTE VAN ALLE NIEUWTJES!

Veelgestelde vragen

Wat is lasergamen?

Ga samen de strijd aan in onze lasergame arena. In ons verlaten pakhuis is de grootste lasergame arena van Nederland gevestigd. Hier vind je 3 verdiepingen met speelplezier. Er kunnen maximaal 25 spelers en maximaal 6 teams met 6 verschillende kleuren worden gemaakt. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk mensen van een ander team probeert te raken. Het is mogelijk dat je een teamgenoot raakt, maar let wel: Hiervoor worden punten in mindering gebracht.

 

Wat is Prison Island?

Are you smart enough to escape? In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 38 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Welkom in Prison Island! Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad, de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room. Hierdoor verschilt de speeltijd van 1 tot 5 minuten per cel. Snap je de hersenkrakers niet in één keer? Of vind je de juiste knop niet direct? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt.

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 of 4 personen. Elk team krijgt één sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ben jij klaar om het maximaal aantal punten te behalen en uit Prison Island te ontsnappen?

Samenwerken is de sleutel tot succes. Mede door de grote capaciteit is het spel geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. En je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

Prison Island: groot, spannend en uitdagend! Durf jij het aan? Reserveer hier!

 

Wat kan ik met de GKRC app?

De Go-Kart Racing Club app geeft je de mogelijkheid om na het racen jouw hele heat te analyseren. Zo bekijk je gemakkelijk al jouw rondetijden en kan je precies terugzien bij welke bocht jij tijd hebt verloren. Daarnaast zie je tijdens het racen je rondetijd op je stuur bij het gebruik van de app. De Go-Kart Racing Club app verhoogt de race ervaring voor iedereen: van beginner tot gevorderde.

Hoe lang is de kartbaan?

De kartbaan heeft een lengte van 750 meter en is hiermee de langste indoor kartbaan van Nederland.

Nog niet gereserveerd? Gebruik deze link om online te reserveren! 

Hoeveel PK en CC hebben de karts?

Onze kinderkarts beschikken over 5,5 PK en 160 CC.

De volwassenenkarts beschikken over 6,5 PK en 200 CC.

Kom jij de karts uittesten? Reserveer via deze link