next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
ma
27
mrt
13:30 - 22:45
wo
29
mrt
12:30 - 22:45
do
30
mrt
15:30 - 22:45
vr
31
mrt
15:30 - 23:45

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Kinderfeest - Sportief Kinderfeestje Utrecht - Stoer Kinderfeestje Utrecht

Tickets

Toffe kidsparty's vanaf €16,50 p.p.

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Kidsparty's

Top 4

Al onze kidsparty’s zijn inclusief diploma, kindermenu, onbeperkt limonade en een lekker ijsje!

Het feestje van Bram

#HELEMAALTOP

Van begin tot eind helemaal top. We werden leuk ontvangen, de jarige stond voorop, er waren spontane medewerkers en iedereen stond voor ons klaar. We hebben een leuke middag gehad!

Veelgestelde vragen

Hoe organiseer ik een kinderfeestje?

Is er binnenkort iemand jarig? Een kinderfeestje bij de Kartfabrique staat garant voor een uniek en stoer feestje vol plezier.

Het boeken van een kinderfeestje kan eenvoudig via onze website.

Alle kinderfeestjes zijn inclusief de volgende items:

- Activiteit naar wens (activiteiten zijn tevens te combineren)
- Diploma's 
- Kindermenu & ijsje

Bij het kindermenu kan er gekozen worden uit friet met snack of pannenkoeken met feestelijke toppings. Je kunt je voorkeur aangeven bij het maken van de reservering. Wil je later toch nog het menu wijzigen? Doe dit dan middels de bevestiging. Wij serveren voor alle kinderen friet met snack of pannenkoeken, individuele keuze is niet mogelijk.

Optioneel:

- Verjaardagstaart € 2,00 p.p.
- Medailles € 4,00 p.p.
- Ouderarrangement (dranken en menu) € 12,50 

 

Voor wie is Prison Island geschikt?

De activiteit is geschikt voor jong en oud. Kinderen die nog op de basisschool zitten wordt aangeraden om met een volwassene te spelen. Voor de jonge deelnemers zijn tevens extra tips verstopt bij de cellen.

Door de variatie aan spellen is er geen leeftijdslimiet van toepassing.

 

Mogen ouders met kinderen mee karten?

Uiteraard mogen ouders met kinderen mee karten in een kinderheat. Om de veiligheid te waarborgen worden er geen andere volwassenen in een kinderheat geplaatst. Wij beschikken niet over een duokart. Het is dus niet mogelijk om samen met je kind in één kart te rijden.

Wat doet de Kartfabrique om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Kartfabrique. Voorafgaand aan iedere activiteit is een uitgebreide (veiligheids) briefing. De activiteiten begeleiders zorgen voor een voorspoedig verloop van de activiteiten. Tevens is er altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig.

Tijdens het karten krijgen alle deelnemers racehelmen, beschermende kleding, professionele begeleiding en onder de 18 jaar is het verplicht om met een nekbrace te karten.

 

Wat is de minimum leeftijd om aan de activiteiten deel te nemen?

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd. Alle kinderen vanaf 1.35 meter mogen deelnemen aan activiteiten bij de Kartfabrique.

Wil je samen met je kinderen een activiteit doen? Reserveer dan op basis van de leeftijd van de jongste deelnemer. Dit geldt voor alle activiteiten bij de Kartfabrique.
Vanaf 14 jaar mogen de deelnemers in heats met volwassen personen karten en spelen.