next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
ma
13
aug
10:30 - 22:45
di
14
aug
10:30 - 22:45
wo
15
aug
10:30 - 22:45
do
16
aug
10:30 - 22:45
vr
17
aug
10:30 - 22:45
za
18
aug
10:30 - 22:45
zo
19
aug
10:30 - 22:45

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Kartfabrique - Prison Island - Offerte aanvraag - Escape Room Utrecht - Prison Escape Utrecht - Escape Room Maarssen - Prison Break Utrecht - Prison Utrecht - Fort Boyard Utrecht - Prison Island - Utrecht - Escape Room

Smart enough to escape?

Tickets

1 uur Prison Island voor €17,50

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Awesome games

#yeah

Veelgestelde vragen

Wat is Prison Island?

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex van de Kartfabrique zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten.
Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang.
De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten.
De deelnemers kunnen teams maken van 3 tot maximaal 5 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen.
Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Mede door de grote capaciteit is het spel zeer geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bovendien kun je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.

Hoe lang duurt Prison Island?

Prison Island speel je minimaal één uur en is uit te breiden naar anderhalf of twee uur. Er is geen pauze inbegrepen. 

Hoe intensief is Prison Island?

Uit onderzoek is gebleken dat Prison Island meer dan voldoende fysieke inspanning en sociaal-emotionele inzet verlangt om aan de definitie sport te voldoen. Het spelconcept is zelfs even intensief als een potje handbal en valt hiermee in de categorie reallife gaming. 

Met hoeveel personen kan je Prison Island spelen?

In Prison Island kunnen maximaal 80 personen tegelijk worden opgesloten. Je speelt in teams van 3 tot 4 personen. 5 personen in één team is toegankelijk, met name wanneer kinderen meespelen. Grotere groepen kunnen op aanvraag worden ingedeeld. Deel je aanvraag met ons of bel 030 - 240 40 40.

Ben je met een groep groter dan 80 personen? In dit geval zullen we een combinatie maken met andere activiteiten. Wij informeren je graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Teams bestaande uit twee personen kunnen ook deelnemen aan Prison Island. Echter zal het dan niet mogelijk zijn om de maximale score van het spel te behalen.

Zijn er kluisjes voor waardevolle spullen aanwezig?

Je waardevolle spullen kan je achterlaten in kluisjes. Tegen een borg van 10 euro krijg je een sleutel van ons mee. Voor grotere groepen zijn kisten aanwezig die op slot kunnen tegen dezelfde borg. De sleutels zijn te verkrijgen bij de receptie.

Karten

Are you ready to go fast?

Karten op een circuit van 750 meter. Dit vlakke circuit wordt dagelijks goed onderhouden en er is professionele racebegeleiding aanwezig.

Ja! Dit wil ik!

Lasergamen

Watch your back!

Met drie verdiepingen is ons verlaten pakhuis de grootste lasergame arena van Nederland. Raak zoveel mogelijk mensen van het andere team!

Ja! Dit wil ik!