next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
di
22
mei
15:30 - 22:45
wo
23
mei
12:30 - 22:45
do
24
mei
15:30 - 22:45
vr
25
mei
13:30 - 23:45

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Kartfabrique - Prison Island - Offerte aanvraag - Escape Room Utrecht - Prison Escape Utrecht - Escape Room Maarssen - Prison Break Utrecht - Prison Utrecht - Fort Boyard Utrecht - Prison Island - Utrecht - Escape Room

Tickets

1 uur Prison Island voor €17,50

Tickets

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. Er zijn 24 cellen in een gevangenis, iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Kom naar de Escape Room Maarssen en ga de uitdaging aan!

Ja! Dit wil ik!

Awesome games

#yeah

Veelgestelde vragen

Wat is Prison Island?

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex van de Kartfabrique zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten. Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De deelnemers worden ingedeeld in teams van 3 tot maximaal 5 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen. Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Mede door de grote capaciteit is het spel zeer geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bovendien kun je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.

Hoe lang duurt Prison Island?

Prison Island speel je minimaal één uur en is uit te breiden naar anderhalf of twee uur. Er is geen pauze inbegrepen. 

Voor wie is Prison Island geschikt?

De activiteit is geschikt voor jong en oud. Kinderen die nog op de basisschool zitten wordt aangeraden om met een volwassene te spelen. Voor de jonge deelnemers zijn tevens extra tips verstopt bij de cellen.

Door de variatie aan spellen is er geen leeftijdslimiet van toepassing.

 

Hoe intensief is Prison Island?

Uit onderzoek is gebleken dat Prison Island meer dan voldoende fysieke inspanning en sociaal-emotionele inzet verlangt om aan de definitie sport te voldoen. Het spelconcept is zelfs even intensief als een potje handbal en valt hiermee in de categorie reallife gaming. 

Is Prison Island geschikt voor mindervaliden?

Prison Island is fysiek van aard. Hierdoor is het spel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Prison Island is te bereiken middels een groot trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.

Karten

Are you ready to go fast?

Karten op een circuit van 750 meter. Dit vlakke circuit wordt dagelijks goed onderhouden en er is professionele racebegeleiding aanwezig.

Ja! Dit wil ik!

Lasergamen

Watch your back!

Met drie verdiepingen is ons verlaten pakhuis de grootste lasergame arena van Nederland. Raak zoveel mogelijk mensen van het andere team!

Ja! Dit wil ik!