next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
17
jan
09:30 - 23:00
di
18
jan
12:30 - 23:00
wo
19
jan
12:30 - 23:00
do
20
jan
12:30 - 23:00
vr
21
jan
15:00 - 23:59
za
22
jan
09:30 - 00:00
zo
23
jan
09:30 - 23:00
VR Experience

VR Experience

DISCOVER A NEW WORLD!

Tickets

VR Experience Utrecht

  • Samen met je team 200 m2 vrij rondlopen
  • De beste VR gear van Lightning VR
  • Unieke games voor jong & oud
Boek je tickets

Bij ons kan je kosteloos annuleren!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Stap in een apocalyptische wereld en word een echte zombie-killer tijdens de nieuwste activiteit bij de Kartfabrique: VR Experience. Ervaar levensecht gamen en red samen met jouw team de wereld van de ondergang! In een ruimte van 200 m2 lopen jullie vrij rond, gewapend met een VR-bril en VR-geweer gaan jullie de strijd aan tegen de horde zombies. Samenwerken = key, dus dit is dé game voor de echte teamplayers.

Hoelang duurt het?

Vanaf het incheckmoment tot de debriefing na de game, ben je ruim 45 minuten onderweg. De game zelf duurt 12 minuten.

Hoeveel spelers kunnen per game spelen?

Er kunnen 5 mensen tegelijk de game spelen.

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Wij hebben twee soorten games. De adviesleeftijd voor Toonstrike is minimaal 10 jaar oud. En de adviesleeftijd van Overrun is minimaal 18 jaar. Deze adviesleeftijd zijn er omdat de game beelden bevat die voor sommige (jongere) spelers als heftig kunnen worden ervaren. Denk hierbij aan beelden van zombies, donkere ruimtes en schrikachtige effecten.

Boek voor kinderen via deze link.

Boek voor volwassenen via deze link.

Zijn er (fysieke) vereisten om mee te kunnen doen?

Je moet in staat zijn om gedurende het hele spel rond te lopen met een VR-bril op je hoofd en gebruik kunnen maken van beide handen. Om deze reden is onze experience niet rolstoelvriendelijk. We raden het spel af voor zwangere vrouwen en mensen met een ernstige hartconditie of epilepsie. Heb je een andere aandoening en wil je zeker weten dat het geen problemen oplevert tijdens het spelen? Neem dan contact met ons op via info@kartfabrique.nl.

Kan ik mijn bril onder de VR-bril ophouden?

Als het montuur kleiner is dan 142 mm breed en 50 mm hoog, dan past het in onze VR-bril. Op onze locaties is er de mogelijkheid om te passen of jouw montuur in onze bril past. Echter: wij raden aan om, indien mogelijk, contactlenzen te dragen of de bril af te zetten.

Spelen er ook andere mensen mee in mijn game?

Er is plek in een game voor 5 personen. Zijn jullie met minder dan 5 personen dan kunnen de overige plekken altijd opgevuld worden door andere gasten.

Hoe groot is het speelveld?

De totale speeloppervlakte is 200m2

"Amazing experience, lots of fun and great support! We will be back!"

Iets anders dan VR Experience?