next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
12
apr
Gesloten
di
13
apr
Gesloten
wo
14
apr
Gesloten
do
15
apr
16:00 - 20:15
vr
16
apr
16:00 - 21:15
za
17
apr
16:00 - 21:15
zo
18
apr
16:00 - 21:15

Maatregelen

Tijdelijk gesloten

Vanaf 19 februari opent de Kartfabrique Drive-thru. De Kartfabrique opent voor karten, lasergamen en Prison Island haar deuren weer op 21 april 2021.

Wat doet de Kartfabrique?

  • Extra hygiënemaatregelen: wij desinfecteren belangrijke contactpunten en maken extra schoon. We hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan. Ook worden de materialen die je bij ons leent, een helm of een kartjasje bijvoorbeeld, na elk gebruik schoongemaakt zodat elke gast schone kartmaterialen van ons kan lenen.
  • Personeel: onze medewerkers zijn getraind in hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat jullie zorgeloos en veilig jullie favoriete activiteiten kunnen uitvoeren.

Wat verwachten we van jou?

  • Pinnen: om het persoonlijk contact minimaal te houden, is het bij ons niet mogelijk om cash te betalen.
  • 1,5 meter: wij proberen door middel van onze route en extra borden jullie eraan te blijven herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Wij hopen en verwachten dat jullie hier ook aan denken tijdens je bezoek zodat we voor iedereen een veilig omgeving kunnen creëren.
  • Gezondheidsklachten: heb je in de 24 uur voor je bezoek last gehad van hoesten, neusverkoudheid, benauwdheid of een koorts van 38 graden? Dan vragen we je thuis te blijven. Dit is niet alleen voor jezelf beter, maar zo kunnen we ook de gezondheid van andere bezoekers waarborgen.
  • Mondkapjes: mondkapjes zijn vanaf 1 december verplicht bij de Kartfabrique voor iedereen vanaf 13 jaar. We vragen of jullie zelf voor een mondkapje willen zorgen.

Vragen over deze maatregelen of over iets anders? We helpen jullie graag met het maken van een reservering en we kijken samen hoe we een veilige en vooral leuke dag kunnen organiseren voor jullie. Neem contact op met ons via info@kartfabrique.nl of bel ons op 030 240 40 40.

Veelgestelde vragen rondom onze nieuwe maatregelen

Hoe waarborgen jullie de veiligheid van jullie gasten?

Wij geven drie garanties namelijk:

  • 1,5-meter afstand tussen huishoudens;
  • Duidelijke instructies en informatie op verschillende momenten voor, tijdens en na je bezoek aan ons;
  • Wij zorgen voor extra hygiëne maatregelen.

Wil je meer weten over wat wij doen om de veiligheid van onze gast te waarborgen? Klik dan hier.

Hoe waarborgen jullie de 1,5-meter afstand in jullie pand?

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee dit mag niet. Er is een mogelijkheid om bij ons water te consumeren, maar verder is de horeca gesloten en mag je zelf geen eten en drinken meenemen.

Is een mondkapje verplicht bij jullie?

Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Onze medewerkers dragen ook mondkapjes.

Jullie dienen zelf voor een mondkapje te zorgen.

Zijn jullie medewerkers opgeleid om om te gaan met de nieuwe situatie?

Ja, al onze medewerkers hebben een verplichte training gekregen over hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving voordat zij weer aan het werk zijn gaan.

Moet ik verplicht reserveren bij jullie?

Ja, het is verplicht om bij ons vooraf te reserveren dit kan je online of telefonisch bij ons doen.

Reserveren kan via www.kartfabrique.nl 

Mag ik reserveren als ik alleen maar een verkoudheid heb?

Nee, je mag enkel boeken als je in de afgelopen 24-uur klachtenvrij bent geweest.

Is er mogelijkheid om met cash te betalen bij jullie?

Er is een mogelijkheid om bij ons te betalen met cash. Liever niet, we hebben de voorkeur voor online betalingen of contactloos pinnen.

Wat doen jullie allemaal aan extra hygiëne maatregelen?

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, we maken extra schoon, we hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan.

Deel ik de activiteiten met andere bezoekers?

Ja, al onze activiteiten worden gedeeld met andere bezoekers. Echter hebben wij de capaciteit beperkt waardoor de 1,5-meter kan worden gewaarborgd.