next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
13
sep
15:30 - 23:00
di
14
sep
15:30 - 23:00
wo
15
sep
12:30 - 23:00
do
16
sep
15:30 - 23:00
vr
17
sep
15:30 - 00:00
za
18
sep
09:30 - 00:00
zo
19
sep
09:30 - 23:00

Maatregelen

We zijn weer geopend!

Het mag weer! Je kan weer genieten van al onze activiteiten en onze horeca. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles zo veilig en soepel mogelijk verloopt voor onze gasten. We hebben een aantal maatregelen getroffen om dit te realiseren. Wij kijken er naar uit jullie weer te zien!

Wat doet de Kartfabrique?

 • Extra hygiënemaatregelen: wij desinfecteren belangrijke contactpunten en maken extra schoon. We hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan. Ook worden de materialen die je bij ons leent, een helm of een kartjasje bijvoorbeeld, na elk gebruik schoongemaakt zodat elke gast schone kartmaterialen van ons kan lenen.
 • Personeel: onze medewerkers zijn getraind in hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat jullie zorgeloos en veilig jullie favoriete activiteiten kunnen uitvoeren.

Wat verwachten we van jou?

 • Betalen: om het persoonlijk contact minimaal te houden, vragen we je om zoveel mogelijk contactloos met pin te betalen. Cash betalen kan wel.
 • 1,5 meter: wij proberen door middel van onze route en extra borden jullie eraan te blijven herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Wij hopen en verwachten dat jullie hier ook aan denken tijdens je bezoek zodat we voor iedereen een veilig omgeving kunnen creëren.
 • Gezondheidsklachten: heb je in de 24 uur voor je bezoek last gehad van hoesten, neusverkoudheid, benauwdheid of een koorts van 38 graden? Dan vragen we je thuis te blijven. Dit is niet alleen voor jezelf beter, maar zo kunnen we ook de gezondheid van andere bezoekers waarborgen.
 • Mondkapjes: mondkapjes zijn vanaf heden niet meer verplicht.

Maatregelen voor activiteiten:

 • Capaciteit: wij hebben het aantal personen wat mee kan doen met de activiteiten verminderd. Dit is om te garanderen dat er niet teveel mensen tegelijk op onze locatie rondlopen.
 • Een aangepaste route: door middel van een geplande looproute zorgen we ervoor dat er een wandelroute met eenrichtingsverkeer is. Hierdoor wordt zoveel mogelijk vermeden dat gasten langs elkaar moeten lopen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op het houden van 1,5 meter afstand.
 • Eigen spullen: heb je zelf handschoenen, een intergraal helm of racejasje? Dan vragen we je deze mee te nemen!  Zo kom je minder in directe aanraking met onze collega’s en behouden we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.
 • Horeca: onze horeca is ook weer geopend! Geniet van een verfrissend drankje, een heerlijk burger menu en een borrelplank of bittergarnituur. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Vragen over deze maatregelen of over iets anders? We helpen jullie graag met het maken van een reservering en we kijken samen hoe we een veilige en vooral leuke dag kunnen organiseren voor jullie. Neem contact op met ons via info@kartfabrique.nl of bel ons op 030 240 40 40.

Veelgestelde vragen rondom onze nieuwe maatregelen

Hoe waarborgen jullie de veiligheid van jullie gasten?

Wij geven drie garanties namelijk:

 • 1,5-meter afstand tussen huishoudens;
 • Duidelijke instructies en informatie op verschillende momenten voor, tijdens en na je bezoek aan ons;
 • Wij zorgen voor extra hygiëne maatregelen.

Wil je meer weten over wat wij doen om de veiligheid van onze gast te waarborgen? Klik dan hier.

Hoe waarborgen jullie de 1,5-meter afstand in jullie pand?

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. 
 

Is een mondkapje verplicht bij jullie?

Vanaf heden is dit niet meer verplicht.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. 

Interesse in een groepslunch bij de Kartfabrique of andere vragen? Neem contact op met één van onze sales medewerkers via 030 240 40 40 of via info@kartfabrique.nl.

Mag ik reserveren als ik alleen maar een verkoudheid heb?

Nee, je mag enkel boeken als je in de afgelopen 24-uur klachtenvrij bent geweest.

Is er mogelijkheid om met cash te betalen bij jullie?

Er is een mogelijkheid om bij ons te betalen met cash. Liever niet, we hebben de voorkeur voor online betalingen of contactloos pinnen.

Wat doen jullie allemaal aan extra hygiëne maatregelen?

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, we maken extra schoon, we hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan.

Deel ik de activiteiten met andere bezoekers?

Ja, al onze activiteiten worden gedeeld met andere bezoekers. Echter hebben wij de capaciteit beperkt waardoor de 1,5-meter kan worden gewaarborgd.