next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add faq camera play
ma
3
aug
12:30 - 23:00
di
4
aug
12:30 - 23:00
wo
5
aug
12:30 - 23:00
do
6
aug
12:30 - 23:00
vr
7
aug
12:30 - 00:00
za
8
aug
12:30 - 00:00
zo
9
aug
12:30 - 23:00

Maatregelen

De veiligheid van onze gast

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM heeft de Kartfabrique besloten om vanaf 1 juni haar deuren weer te openen. Samen zorgen we voor een veilige en verantwoorde omgeving waar we onze favoriete activiteiten weer kunnen uitoefenen! Op basis van de richtlijnen van het RIVM hanteren wij verschillende voorzorgsmaatregelen.

Wat doet de Kartfabrique?

  • Een aangepaste route: door middel van een geplande looproute zorgen we ervoor dat er een wandelroute met eenrichtingsverkeer is. Hierdoor wordt zoveel mogelijk vermeden dat gasten langs elkaar moeten lopen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op het houden van 1,5 meter afstand.
  • Extra hygiënemaatregelen: wij desinfecteren belangrijke contactpunten en maken extra schoon. We hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan. Ook worden de materialen die je bij ons leent, een helm of een kartjasje bijvoorbeeld, na elk gebruik schoongemaakt zodat elke gast schone kartmaterialen van ons kan lenen.
  • Capaciteit: wij hebben het aantal personen wat mee kan doen met de activiteiten verminderd. Dit is om te garanderen dat er niet teveel mensen tegelijk op onze locatie rondlopen.
  • Personeel: onze medewerkers zijn getraind in hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat jullie zorgeloos en veilig jullie favoriete activiteiten kunnen uitvoeren.

Wat verwachten we van jou?

  • 1,5 meter: wij proberen door middel van onze route en extra borden jullie eraan te blijven herinneren om 1,5 meter afstand te houden. Wij hopen en verwachten dat jullie hier ook aan denken tijdens je bezoek zodat we voor iedereen een veilig omgeving kunnen creëren.
  • Gezondheidsklachten: heb je in de 24 uur voor je bezoek last gehad van hoesten, neusverkoudheid, benauwdheid of een koorts van 38 graden? Dan vragen we je thuis te blijven. Dit is niet alleen voor jezelf beter, maar zo kunnen we ook de gezondheid van andere bezoekers waarborgen.
  • Eigen spullen: heb je zelf handschoenen, een intergraal helm of racejasje? Dan vragen we je deze mee te nemen!  Zo kom je minder in directe aanraking met onze collega’s en behouden we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand.

Veelgestelde vragen rondom onze nieuwe maatregelen

Hoe waarborgen jullie de veiligheid van jullie gasten?

Wij geven drie garanties namelijk:

  • 1,5-meter afstand tussen huishoudens;
  • Duidelijke instructies en informatie op verschillende momenten voor, tijdens en na je bezoek aan ons;
  • Wij zorgen voor extra hygiëne maatregelen.

Wil je meer weten over wat wij doen om de veiligheid van onze gast te waarborgen? Klik dan hier.

Hoe waarborgen jullie de 1,5-meter afstand in jullie pand?

Wij waarborgen de 1,5-meter afstand in ons pand door het beperken van het aantal bezoekers, eenrichtingsverkeer en duidelijke instructies vanuit onze medewerkers.

Worden jullie medewerkers opgeleid om om te gaan met de nieuwe situatie?

Ja, al onze medewerkers krijgen een verplichte training over hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving voordat zij weer aan het werk gaan.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Nee, het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Door de maatregelen die wij hebben genomen kunnen wij de 1,5-meter afstand tussen bezoekers aanhouden op ieder moment.

Moet ik verplicht reserveren bij jullie?

Ja, het is verplicht om bij ons vooraf te reserveren dit kan je online of telefonisch bij ons doen.

Reserveren kan via www.kartfabrique.nl 

Mag ik reserveren als ik alleen maar een verkoudheid heb?

Nee, je mag enkel boeken als je in de afgelopen 24-uur klachtenvrij bent geweest.

Is er mogelijkheid om met cash te betalen bij jullie?

Er is een mogelijkheid om bij ons te betalen met cash. Liever niet, we hebben de voorkeur voor online betalingen of contactloos pinnen.

Wat doen jullie allemaal aan extra hygiëne maatregelen?

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten, we maken extra schoon, we hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij persoonlijke beschermingsmaterialen aan.

Wat zijn de persoonlijke beschermingsmaterialen?

Je draagt verplicht een neus en mond bedekkende balaclava tijdens het karten. Daarnaast is het optioneel om handschoenen aan te hebben bij het karten en lasergamen. Bij Prison Island zijn handschoenen verplicht. De handschoenen zullen wij uitdelen.

Deel ik de activiteiten met andere bezoekers?

Ja, al onze activiteiten die worden gedeeld met andere bezoekers. Echter hebben wij de capaciteit beperkt waardoor de 1,5-meter kan worden gewaarborgd.

Is het dragen van een racejasje verplicht tijdens het karten?

Wij raden aan een racejasje te dragen, maar dit is niet verplicht. Aangezien wij de veiligheid van onze gasten willen waarborgen zorgen wij dat ieder jasje na ieder gebruik grondig wordt gereinigd.

Is een integraalhelm verplicht? En is dit wel hygiënisch?

Ja, een integraal helm is verplicht. Wij zorgen ervoor dat alle helmen na ieder gebruik worden gereinigd zodat er geen bacteriën meer in de helm aanwezig zijn. Daarnaast is het dragen van een mond bedekkende balaclava verplicht voor al onze gasten.