next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
ma
27
mrt
13:30 - 22:45
wo
29
mrt
12:30 - 22:45
do
30
mrt
15:30 - 22:45
vr
31
mrt
15:30 - 23:45

Vraag & Antwoord

Top 10

Hoe lang moet ik van tevoren aanwezig zijn?

Je dient een half uur voor aanvang van je activiteit in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens op de bevestiging. 

Is het noodzakelijk om te reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te plaatsen voor onze activiteiten karten, lasergamen en Prison Island. Reserveren kan online of neem contact op middels 030 – 240 40 40.

Hoe bereik ik de Kartfabrique?

De Kartfabrique is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Op het terrein van de Kartfabrique zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 
Kom je met het openbaar vervoer? Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt de Kartfabrique in 15 minuten lopen.

 

 

 

Welke betaalmogelijkheden biedt de Kartfabrique?

Je reservering bij de Kartfabrique kan je middels verschillende betaalmogelijkheden voldoen. 
Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling al worden voldaan. Dit kan ook op een later moment middels de bevestiging.

Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard (geen American Express).
In Grand Café het Ketelhuis kan enkel met pin worden betaald.

Betaling achteraf is niet mogelijk bij de Kartfabrique. Wil je de betaling toch middels een factuur voldoen? Het is mogelijk om een proforma factuur te ontvangen van 100%. Zodra de betaling is voldaan ontvang je altijd een betalingsbevestiging.

Wat is de minimum leeftijd om aan de activiteiten deel te nemen?

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd. Alle kinderen vanaf 1.35 meter mogen deelnemen aan activiteiten bij de Kartfabrique.

Wil je samen met je kinderen een activiteit doen? Reserveer dan op basis van de leeftijd van de jongste deelnemer. Dit geldt voor alle activiteiten bij de Kartfabrique.
Vanaf 14 jaar mogen de deelnemers in heats met volwassen personen karten en spelen.

Ik ben mijn boekingsnummer kwijt. Wat kan ik doen?

In de bevestigingsmail van je reservering staat het boekingsnummer. Het boekingsnummer bestaat uit zes letters. Mocht je deze mail kwijt zijn, kun je contact met ons opnemen via de chat, de mail of de telefoon. Wij zoeken het boekingsnummer van je reservering graag voor je op!

Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. Wanneer je een arrangement boekt met diner, serveren wij het groepsmenu.

Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

Heb je een reservering geplaatst maar wil je het aantal personen of de tijd wijzigen? Middels de bevestigingsmail kan een wijziging worden doorgegeven. Indien hier vragen over zijn zal één van onze support medewerkers contact met je opnemen. 

 

Wat doet de Kartfabrique om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Kartfabrique. Voorafgaand aan iedere activiteit is een uitgebreide (veiligheids) briefing. De activiteiten begeleiders zorgen voor een voorspoedig verloop van de activiteiten. Tevens is er altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig.

Tijdens het karten krijgen alle deelnemers racehelmen, beschermende kleding, professionele begeleiding en onder de 18 jaar is het verplicht om met een nekbrace te karten.

 

Is de Kartfabrique toegankelijk voor mindervaliden?

De Kartfabrique is toegankelijk voor mindervaliden. Helaas zijn de activiteiten Prison Island en lasergamen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers in verband met het trappenhuis.

Wel beschikt de Kartfabrique over een speciale kart voor mindervalide coureurs. Deze kart is uitgerust met volledige bediening op het stuur.