Veelgestelde vragen: Algemeen

Hoe oud moet je zijn om toegang te krijgen tot de activiteiten van de Kartfabrique?

De Kartfabrique hanteert geen minimum leeftijd. De deelnemers dienen 1.35 meter lang te zijn om deel te kunnen nemen aan onze activiteiten. Vanaf 1.60 meter wordt je als volwassene ingedeeld.

Wat voor kleding en schoenen moet ik aan voor de activiteiten?

Alle activiteiten zijn sportief van aard. Wij raden het daarom aan om vrijetijdskleding te dragen tijdens de activiteiten. Slippers kunnen niet gedragen worden tijdens de activiteiten, neem daarom altijd dichte schoenen mee.

Wat doet de Kartfabrique om de activiteiten veilig te laten verlopen?

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij de Kartfabrique. Voorafgaand aan iedere activiteit is een uitgebreide (veiligheids) briefing. Tijdens het karten krijgen alle deelnemers racehelmen, beschermende kleding, professionele begeleiding en tot 18 jaar is het verplicht om met een nekbrace te karten. Daarnaast is er altijd een gediplomeerd BHV-team aanwezig.

Hoe lang duren de heats?

Zowel het karten als het lasergamen wordt per kwartier ingepland. De exacte speeltijd is 12 minuten.
Prison Island is vanaf 1 uur te boeken. Uitbreiding en combinaties zijn altijd mogelijk.

 

Hoe lang moet ik van tevoren aanwezig zijn?

Je dient een half uur voor aanvang van je activiteit in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden.

Welke betaalmogelijkheden biedt de Kartfabrique?

Bij de Kartfabrique kan online betaald worden. Indien er een reservering is geplaatst ontvang je hier een bevestiging van. Middels de bevestiging is het mogelijk om online de betaling te voldoen.

Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard (geen American Express). Factuur achteraf is niet mogelijk bij de Kartfabrique.

Is de Kartfabrique toegankelijk voor mindervaliden?

De Kartfabrique doet er alles aan om een activiteit zo soepel mogelijk te laten verlopen voor mindervaliden. We beschikken over een speciale kart voor mindervalide coureurs. Deze kart is uitgerust met volledige bediening op het stuur.

Lasergamen en Prison Island zijn niet toegankelijk voor rolstoelergebruikers.

Zijn de activiteiten geschikt voor zwangere vrouwen?

Het is verboden om te karten of lasergamen als je zwanger bent. Neem je toch deel aan de activiteiten, is dit op eigen risico. Bij Prison Island kun je zelf beslissen welke cel je in gaat, hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van de Kartfabrique.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar de Kartfabrique.

Moet ik mezelf legitimeren?

Iedere deelnemer vanaf 14 jaar dient zich te kunnen legitimeren bij de Kartfabrique.

Is er voldoende parkeergelegenheid en kan ik gratis parkeren?

Er is op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wat was de Kartfabrique vroeger?

De Kartfabrique was een mengvoederfabriek voor veevoer. Het bedrijf UTD (Ulbe Twijnstra Delfia) fabriceerde kalvermelkpoeder en graan.

 

Heeft u een andere vraag?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel +31 (0)30 240 40 40.

Karten

Kunnen ouders met hun kinderen mee karten?

Natuurlijk mogen ouders met hun kinderen mee karten in een kinderheat. Om de veiligheid te waarborgen worden er geen andere volwassenen in een kinderheat geplaatst. Het is niet mogelijk om samen met je kind in één kart te rijden.

Kan ik bij de Kartfabrique op kartles?

Iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur leren wij kinderen de kneepjes van het vak tijdens de Kids Karting School. Vanwege de populariteit is hier een wachtlijst voor ontstaan. Wil je meer informatie of graag op de wachtlijst? Neem dan contact op middels 030 – 240 40 40 of mail info@kartfabrique.nl

Iedere dinsdagavond organiseren wij de Race Academy. Vanaf 19.00 uur leren de deelnemers allerlei tips en trucs om sneller en beter te kunnen karten. Reserveren is noodzakelijk. Bel hiervoor 030 – 240 40 40 of mail info@kartfabrique.nl

Hoe lang is de kartbaan?

De kartbaan heeft een lengte van 750 meter en is hiermee de langste indoor kartbaan van Nederland.

 

Hoe hard gaan de karts?

De topsnelheid is 50 km/u. Echter door de vele chicanes en bochten wordt deze snelheid niet makkelijk gehaald of verbroken.

Hoeveel PK en CC hebben de karts?

Kinderkarts: 5,5 PK 160 CC
Volwassenkarts: 6,5 PK 200 CC

Hoeveel karts hebben jullie?

De Kartfabrique heeft 30 volwassenkarts, 16 kinderkarts en 1 mindervalide kart

Volwassenkarts: 6,5 PK 200 CC

Hoeveel karts mogen er tegelijk op de baan?

Heats met volwassenen:                20 personen
Heats met kinderen:                       14 personen

 

Prison Island

Wat is Prison Island?

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex van de Kartfabrique zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten. Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De deelnemers worden ingedeeld in teams van 3 tot 5 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen. Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Voor wie is Prison Island geschikt?

De activiteit is geschikt voor jong en oud. Kinderen vanaf 9 jaar wordt aangeraden met een volwassene in het team te spelen. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen het spel zelfstandig spelen.

Door de variatie aan spellen is er geen leeftijdslimiet van toepassing.

Met hoeveel personen kan je Prison Island spelen?

In Prison Island kunnen maximaal 100 personen opgesloten worden. Je speelt in teams van 3 of 4 personen.
Grotere groepen kunnen op aanvraag worden ingedeeld.

Hoe lang kan je Prison Island spelen?

Prison Island kan ieder kwartier gestart worden. Je boekt minimaal 1 uur. Er is geen pauze inbegrepen.

Is Prison Island geschikt voor zwangere vrouwen?

Je kan zelf beslissen welke cel je in gaat, hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen.

Hoe intensief is Prison Island?

Uit onderzoek is gebleken dat Prison Island meer dan voldoende fysieke inspanning en sociaal – emotionele inzet verlangt om aan de definitie sport te voldoen. Het nieuwe spelconcept is zelfs even intensief als een potje handbal!

Lasergamen

Speel je in teams of individueel?

Lasergamen kan zowel individueel als in teams. De spelleider deelt dit ter plekke voor jullie in.

Spelen er ook andere mensen mee?

Er kunnen maximaal 20 personen tegelijk lasergamen. Exclusiviteit is te reserveren vanaf 2 heats met 10 personen.

Wat is special OPS?

Bij Lasergame Special Ops ga je verschillende spelvarianten spelen in één uur tijd. Aan de hand van plattegronden en een goede voor- en nabespreking van de instructeur ga je op pad.

Je bent dus een uur lang achter elkaar in de lasergame arena aan het spelen, met tussendoor uitleg en informatie over de spelvarianten; Solo, VIP en Team.

Hoe groot is de lasergame arena?

De lasergame arena is 900m2 en is de grootste lasergame arena van Nederland. Er zijn 3 verdiepingen vol speelplezier.

Reserveren

Moet ik reserveren?

Om teleurstelling te voorkomen raden wij het aan om te allen tijden een reservering te plaatsen voor onze activiteiten Karten, Lasergamen en Prison Island. Reserveren kan online of neem contact op middels 030 – 240 40 40.

Is het mogelijk om mijn reservering te annuleren of wijzigen?

Afhankelijk van de aard van je reservering is het mogelijk om tot 48 uur van tevoren je reservering kosteloos te wijzigen of te annuleren. Reageer online middels de bevestiging of neem contact op middels 030 – 240 40 40.

Kan ik voor kinderen reserveren?

Kinderen vanaf 1.35 meter kunnen een activiteit reserveren. De Kartfabrique groepeert op basis van lengte van de jongste deelnemer. Vanaf 1.60 meter mogen de deelnemers in heats met volwassen personen karten en spelen. Wil je samen met je kinderen een activiteit doen? Reserveer dan een product op basis van de lengte van de jongste deelnemer.

Moet ik mijn e-ticket meenemen naar de Kartfabrique?

Om in te kunnen checken dien je je e-ticket te kunnen tonen.

Food & Beverage

Kan je bij de Kartfabrique ook een hapje eten?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.
Op onze kaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch – en dinergerechten. Bekijk het volledige menu op www.kartfabrique.nl/menukaart

Mag ik mijn eigen catering meebrengen?

De Kartfabrique denkt graag mee met cateringvoorstellen. Eigen catering meebrengen is niet toegestaan.

Wat is het groepsdiner?

Wanneer je een arrangement inclusief diner hebt geboekt, serveren wij het groepsdiner. Onze gerechten worden geserveerd aan de hand van een sharing diner concept waarbij een huiselijke sfeer, delen en samen zijn centraal staat. De pannen worden op tafel geplaatst waaruit men kan kiezen uit de verschillende items van de gerechten.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Vermeld bij het maken van je reservering of er dieetwensen zijn. Hier zal de Kartfabrique rekening mee houden en indien noodzakelijk een alternatief bieden.

Evenementen en vergaderingen

Is het mogelijk om te vergaderen bij de Kartfabrique?

De Kartfabrique beschikt over diverse vergaderlocaties voor groepen vanaf 25 personen. Voor beschikbaarheid en mogelijkheden kan contact opgenomen worden middels 030 – 240 40 40 of info@kartfabrique.nl

Beschikt de Kartfabrique over exclusieve ruimtes om te dineren?

De Kartfabrique beschikt over diverse exclusieve ruimtes waar een diner georganiseerd kan worden voor groepen vanaf 20 personen. Voor beschikbaarheid en mogelijkheden kan contact opgenomen worden middels 030 – 240 40 40 of info@kartfabrique.nl

Kan ik bij de Kartfabrique een feest organiseren?

De Kartfabrique beschikt over diverse ruimtes waar feesten georganiseerd kunnen worden waar de bezoekers nog lang over na zullen praten. Voor beschikbaarheid en mogelijkheden kan contact opgenomen worden middels 030 – 240 40 40 of info@kartfabrique.nl

Mag ik mijn eigen catering meebrengen?

De Kartfabrique denkt graag mee met cateringvoorstellen. Eigen catering meebrengen is niet toegestaan.

Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique