Prison Island verovert Utrecht

Kartfabrique speelt in op de real life game trend

 

Sinds vandaag is Utrecht een vrijetijdsconcept rijker. De Kartfabrique opent de deuren van Prison Island, een Zweeds spelconcept dat in rap tempo Europa verovert. Het cellencomplex daagt jong en oud uit om te ontsnappen uit Prison Island door middel van mentale en fysieke puzzels.

De Kartfabrique speelt daarmee in op de real life game trend die een aantal jaar geleden met escape rooms is ingezet. Uit die kamers moet je binnen een bepaalde tijd ontsnappen door het vinden van codes en oplossen van puzzels.

Prison Island gaat een stapje verder door het aantal kamers te verhogen naar 24, waardoor bezoekers zich in grotere groepen langer kunnen vermaken en herhaalbezoek mogelijk wordt.

Vernieuwend concept
“Nederland telt inmiddels 261 escape rooms, consumenten zijn toe aan iets nieuws,” vertelt ondernemer Allart van Eck. “De uitdagende opdrachten in de verschillende cellen zijn geen one-trick-pony, je kunt steeds terugkomen om jezelf te verbeteren, net als bij karten en lasergamen. Prison Island kun je met 100 mensen tegelijk spelen, wat het een geschikte activiteit maakt voor een bedrijfsuitje, kinder- of vrijgezellenfeest.”

Op volle toeren
De Kartfabrique zag een week voor de opening al aan het aantal reserveringen dat dit nieuwe concept aanslaat bij het publiek. “Wij draaien deze kerstvakantie op volle toeren.”
Lees hier meer informatie over Prison Island

IMG_0163

IMG_0147  IMG_0135

IMG_0153 IMG_0168

Voorjaarsvakantie! Ga Karten, Lasergamen of speel Prison Island
Youtubehelden gaan de strijd aan op circuit Kartfabrique
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique