Lasergame arena: Plattegronden en tips & tricks!

LSG1_plattegrondDe Arena
De Lasergame Arena is gebouwd in een van de verlaten fabriekshallen. Deze hallen waren voorheen het depot en pakhuis van de Ulbe Twijnstra fabriek. Dit is terug te zien aan de materialen die zijn gebruikt. Je vindt hier namelijk geen opblaaskussens en neonverf met blacklight, maar vooral oude stellingkasten, pallets, oliedrums en dergelijke. Om de ruimte om te toveren tot Lasergame Arena is alles mooi uitgelicht met hedendaagse lampen die zorgen voor een unieke lasergame ervaring.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping verdeelt de rook zich via een buizensysteem door de hele arena. Door de verschillende hoogtes, kasten, schotten en kisten is de eerste verdieping een uitstekende plek om je te verschuilen voor tegenstanders. Tevens kent deze verdieping een aantal goede plekken om te kunnen “campen”. Campen betekent dat je je op één plek verschuilt en niet op ontdekking gaat om de arena te verkennen.

Algemene tip: Je kunt op meerdere verdiepingen powerpods vinden. Door hierop te schieten krijg je extra punten of een gave bonus.

 

LSG3_plattegrond

 

 

 

 

 

 

LSG2_plattegrond

 

Tweede verdieping:
Dit is de kleinste verdieping van onze arena. De tweede verdieping heeft een vrijwel volledige overview over de eerste verdieping en leent zich dus uitstekend om de campers op verdieping één uit te schakelen. De tweede verdieping geeft op drie plaatsen
toegang tot de derde verdieping en op
twee plaatsen tot de eerste verdieping.
Kijk dus goed om je heen waar tegenstanders
vandaan komen!

 

Derde verdieping:

De derde verdieping van onze arena kenmerkt zich door de fly-over en de gepantserde auto. Schiet vanaf het hoogste punt in de arena op je tegenstanders, maar zoek ook weer snel dekking! De derde verdieping heeft deels overzicht op de eerste verdieping waardoor je je tegenstanders op die verdieping kan raken. Verdeel je als team over de drie uitgangsroutes naar de tweede verdieping en verras de spelers daar met een aanval van drie kanten!
#zomerdeal: 9 juli t/m 28 augustus
ISP Kartcompetitie: Sfeerimpressie van een dag vol gezellige en uitdagende activiteiten
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique