Karten in parkeergarage Jaarbeursplein

Altijd al willen karten op een bijzondere locatie? Op 26 en 27 juni kan het in de parkeergarage aan het Jaarbeursplein. Utrechters kunnen hier voor één keer terecht om een heat te rijden of om karters aan te moedigen.

Voorbereidingen
Het kartevenement markeert de start van de werkzaamheden aan de westzijde van Utrecht CS. Binnenkort verdwijnt de sporthal aan het Jaarbeursplein en op dit moment worden er kabels en leidingen verlegd op de Croeselaan. De parkeergarage wordt volgend jaar definitief gesloopt. Dit allemaal ter voorbereiding op de grote metamorfose op en rond het Jaarbeursplein.

Winnaars CU Kidsfonds
Het kartevenement is bedacht door Xiao Yi, Sebastiaan, Douwe en Pim van basisschool De Twijn. Zij wonnen vorig jaar de CU Kidsaward van het CU Kidsfonds met het idee voor dit evenement. Op vrijdag 25 juni karten de kids die meedoen aan het Kidsfonds in de parkeergarage.

Dromen waarmaken
Het CU kidsfonds is in het leven geroepen door NS, Jaarbeurs, ProRail, Corio en gemeente Utrecht, samenwerkende partners in het Stationsgebied: een club die helpt om dromen van kids in en rondom het Stationsgebied uit te laten komen. Kids kunnen hun dromen insturen, dromen die helpen om van Utrecht een nóg leukere stad voor kids te maken. Een jury bekijkt die dromen en beslist daarna welk plan de prijs van 25.000 euro krijgt. Elk jaar zit er weer 25.000 euro in het fonds om dromen van kinderen uit te laten komen.

Passie voor de bouwput
Het karten voor de stad, op zaterdag en zondag, is de tweede in de reeks ‘Passie voor de Bouwput’, een reeks activiteiten in de bouwputten in het Utrechtse Stationsgebied. In de jaren van bouwen en bouwoverlast wil de gemeente Utrecht de bewoners en bezoekers van de stad op sportieve of culturele wijze laten kennismaken met de bouwput.

Video CU2030: Karten
Mercedes SLS AMG bij de Kartfabrique
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique