Kampioenen!

Medewerkers Jeroen van As en Joey Palm van de Kartfabrique zijn dit seizoen kampioen geworden in hun klasse!


Jeroen van As

Uitkomend in de VT250 klasse in het GK4 kampioenschap is Jeroen van As Europees, GK4 en Swissauto kampioen geworden. Daarmee heeft hij een test in een Formule Renault en een gouden swissauto VT250 motor 
(zie foto) gewonnen ! Jeroen rijdt voor De Feyter Karting uit Antwerpen en hoefde afgelopen weekend in Genk alleen te finishen om genoeg punten te verzamelen voor de winst. In totaal heeft Jeroen in het GK4 kampioenschap 19 van de 24 maches en daarbij 7 van de 8 dagoverwinningen gehaald. Natuurlijk mogen ook Rick Manten en Edwin de Munck als (ex-)werknemers genoemd worden die als monteur voor Jeroen foutloos hebben gepresteerd! 


Joey Palm

Op dit moment is Joey bezig met zijn 3e seizoen in het Individuele Kart Kampioenschap (IKK). Na een eerdere 3e en 2e plaats in het eindklassement in voorgaande seizoenen is het dan nu zo ver: Joey is kampioen! Met 24 top 3 noteringen uit 30 races tot zover is Joey nog voordat de laatste race in Middelburg gereden gaat worden al zeker van de eindzege in de zwaargewicht klasse (vanaf 75kg). Het kampioenschap wordt verreden over 11 races, waar iedere race op zich weer uit 3 heats van 20 minuten bestaan.

Jeroen en Joey, nogmaals gefeliciteerd!

Nog even wachten en dan is het zover!
Racende patiëntjes van Emma Kinderziekenhuis in ABN AMRO garage
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique