next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
ma
27
mrt
13:30 - 22:45
wo
29
mrt
12:30 - 22:45
do
30
mrt
15:30 - 22:45
vr
31
mrt
15:30 - 23:45

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Girls Night Out - Dagje uit met kinderen

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Awesome games

Stoere chick Inge

#Whoruntheworld

De medewerkers van de Kartfabrique zijn super behulpzaam en denken graag mee. In een uur tijd hebben we ons helemaal uitgeleefd in Prison Island, daarna stond de bittergarnituur en wijn al klaar. Wat een top avond!

Veelgestelde vragen

Wat is Prison Island?

Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex van de Kartfabrique zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten. Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De deelnemers worden ingedeeld in teams van 3 tot maximaal 5 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen. Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Collega’s zullen elkaar op een heel andere manier leren kennen en vaak komt het kind weer in je naar boven. Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Mede door de grote capaciteit is het spel zeer geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bovendien kan je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.

Speel je individueel of in teams?

Lasergamen kan je zowel individueel als in teams doen. De spelleider deelt dit ter plekke voor jullie in. 

207870929
Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. Wanneer je een arrangement boekt met diner, serveren wij het groepsmenu.

Ik ben zwanger. Mag ik meedoen met de activiteiten?

Karten en lasergamen zijn niet toegestaan voor zwangere dames.

Tijdens Prison Island kunnen de teams zelf beslissen welke cellen gespeeld worden. Hierdoor is deelname ook geschikt voor zwangere vrouwen. Let er wel op dat het spel intensief is en het afhankelijk is van de status van de zwangerschap hoeveel cellen er gespeeld kunnen worden. Indien je toch mee wilt doen geschied deelname op eigen risico.