next mail playknop ausgoinglink videoplay EN NL quote info_black-11px info_black-14px info_white-11px info_white-14px star_half ig in sc slide twitter marker search facebook whatsapp stripes check star close_fill small_arrow_right big_arrow call chevron_down clock close hamburger play ticket user remove add
ma
27
mrt
13:30 - 22:45
wo
29
mrt
12:30 - 22:45
do
30
mrt
15:30 - 22:45
vr
31
mrt
15:30 - 23:45

Kinderen t/m 13 jr.

  1. Minimale lengte 1.35m.
  2. Als je een reservering maakt met volwassenen én kids t/m 13 jaar dan doet het gehele gezelschap alle activiteiten gezamenlijk. De groten houden dan rekening met de kleintjes. Wel zo gezellig 😉
  3. Legitimatie is verplicht
Girls Night Out - Groepen - Dagje uit met kinderen

Tickets

Het leukste groepsuitje van Utrecht!

Tickets
Ja! Dit wil ik!

Awesome games

#yeah

Sven (familieuitje)

#regelneef

We hebben echt een fantastisch uitje met de familie gehad! Wat ik bijzonder vond: twee dagen van te voren mocht ik nog, zonder enige moeite, mijn reservering wijzigen. Wij hebben genoten!

Veelgestelde vragen

207870929
Beschikt de Kartfabrique over een restaurant?

In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Op de menukaart vind je onder andere huisgemaakte limonades, verschillende soorten bier, borrelgarnituren, lunch - en dinergerechten. Wanneer je een arrangement boekt met diner, serveren wij het groepsmenu.

Mogen ouders met kinderen mee karten?

Uiteraard mogen ouders met kinderen mee karten in een kinderheat. Om de veiligheid te waarborgen worden er geen andere volwassenen in een kinderheat geplaatst. Wij beschikken niet over een duokart. Het is dus niet mogelijk om samen met je kind in één kart te rijden.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Heb je gereserveerd en wil je het aantal deelnemers of de tijden wijzigen? Gebruik hiervoor de wijzigen knop in de bevestiging van je boeking.

Heb je vragen over het wijzigen van je boeking? Start een chatgesprek of bel 030 - 240 40 40.

Hoe bereik ik de Kartfabrique?

De Kartfabrique is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Op het terrein van de Kartfabrique zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. 
Kom je met het openbaar vervoer? Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt de Kartfabrique in 15 minuten lopen.