Zondag 22 april: Bewonder 100 sportwagens in de Kartfabrique

Op 22 april 2012 is het weer zover! Voor het vierde opeenvolgende jaar wordt in de omgeving van Utrecht de Hoefslag Rally verreden. Honderd unieke bolides doen mee aan deze unieke Rally die dwars door de Kartfabrique loopt. De Kartfabrique wil iedereen van harte welkom heten om deze unieke Rally van dichtbij mee te maken.

Parcours over racecircuit Kartfabrique
De Hoefslag Rally start op zondagochtend met een parcours in de omgeving van Utrecht. Om 15.30 uur arriveren de auto’s bij de Kartfabrique. Op het circuit van de Kartfabrique wordt een speciale behendigheidsproef verreden.

Gratis toegang voor jong en oud
Bezoekers zijn van harte welkom om deze unieke wagens te bewonderen en de deelnemers aan te komen moedigen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en de toegang is gratis. Rond 16.45 uur zullen de wagens de Kartfabrique verlaten om de laatste kilometers van het parcours af te leggen.

Opbrengst voor het Helen Dowling Instituut
De Hoefslag Rally wordt gesponsord en de opbrengsten gaan naar  het Helen Dowling Instituut. Het Helen Dowling Instituut (HDI) levert al meer dan 23 jaar professionele psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten.

Ernstige hinder op A2 en A12: ingebruikname derde buis Leidsche Rijntunnel
Kartfabrique - Hoe neem ik een bocht? - Bocht 4
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique