3-uurs Shakedown voor nieuwe Sodikarts in DeFabrique

Op de Westkanaaldijk te Maarssen bevindt zich indoorkartbaan DeFabrique. Zoals de naam al doet vermoeden is deze kartbaan gevestigd in een oude fabriek, dat tevens dient als evenementenlocatie. Onlangs introduceerde DeFabrique een serie splinternieuwe Sodi Karts die afgelopen zaterdag werden onderworpen aan een 3-uur durende Shake Down!

Het verloop van de race
Op de lange, snelle en uitdagende baan vertrok Team Fast Forward Fraight van pole, die door middel van een loting vergeven werd. Team Autosport.nl vertrok van een gunstige derde positie, wat kansen gaf voor de openingsfase van de wedstrijd. De wedstrijd ging rollend van start vanachter een ‘safety kart’. Team Fast Forward Fraight hield de leiding een halve ronde in handen, maar werd snel gepasseerd door het opkomende team Blue Racing. Even later was zowel team Autosport.nl als team Fast Forward ook prooi voor Team Fejo Racing. De toon voor de wedstrijd was hiermee al na tien rondes gezet, en de eerste twee teams trokken een groot gat.

De winnaar
De verschillen tegen het einde van de wedstrijd werden groter. Met name Blue Racing en Fejo Racing waren een klasse apart. Blue Racing won voor Fejo Racing, die in dezelfde ronde als tweede eindigde. Rookie Racing maakte het podium compleet voor Heineken Racing en Team Autosport.nl. De top drie teams kregen als aandenken een beker op het podium, de overige teams een uitdraai van alle verreden rondes! Binnenkort zal deFabrique wederom een Endurance race organiseren, durf je de uitdaging ook aan?

Van autosport.nl

3-uurs endurance race bij de Kartfabrique groot succes!
Zappsport
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique