3-uurs endurance race bij de Kartfabrique groot succes!

Afgelopen zaterdag 18 oktober was het zover. De Kartfabrique 3 uurs race werd verreden. Al vroeg waren de teams aanwezig om in te schrijven, sommige hebben nog een korte training gereden en daarna was het overheerlijke buffet geopend.

Het verloop van de race
De race startte en al snel kon Solatech de leiding niet meer houden. In eerste instantie was het Teamracing.nl die de aanval opende, maar na een verkeerd uitgevoerde inhaalpoging was het Nutcase Racing wat de leiding overnam gevolgd door BMX Playtime en Carwin Racing. Carwin Racing, het team van Erwin Montfoort en Erica van Zuylen die allebei in het NK Rotax Max deelnamen, werden vergezeld door de snelle Costijn de Priester. Carwin Racing reed deze race op uitnodiging van De KartFabrique en buiten mededinging voor de prijzen.

The finish
Na 2 en half uur waren er nog maar twee teams in dezelfde ronde. BMX Playtime en Carwin Racing. Deze hadden minimaal een ronde voorsprong op de rest van het veld. Echter vanwege het feit dat Carwin niet meedeed om de prijzen had BMX Playtime de leiding stevig in handen. Daarachter waren het Power-Racing Special Team en Nutcase Racing die om de overige podiumplekken streden. Om 21.00 uur viel de finishvlag voor BMX Racing gevold door Power-Racing Special Team en Nutcase Racing. Dennis Hemink van Power-Racing Special Team veroverde de snelste ronde met zijn 47.5. Al met al was het een onwijs gave race met hele goede deelnemers.

Green karting
3-uurs Shakedown voor nieuwe Sodikarts in DeFabrique
Betalingsmogelijkheden
Reviews
Kartfabrique